Ο παίκτης που πέτυχε το γκολ με το οποίο άνοιξε… διάπλατα ο δρόμος της Football League για τον Α.Ο. Χανιά, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, αλλάζει… γειτονιά!
Ο Γιάννης Μποτωνάκης, το γκολ του οποίου με τη Γλυφάδα θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων του ΑΟΧ, παραχωρήθηκε από τους \”μπλε\” στον Κισσαμικό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Ήταν επιθυμία του ίδιου του \”Μπότω\” να \”μετακομίσει\” στον εκπρόσωπο των Χανίων στη Γ\’ Εθνική για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αφού την φετινή περίοδο δεν πήρε πολλές ευκαιρίες στο πρωτάθλημα της Football League.
Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

«Παίκτης της ομάδας μας είναι ο Γιάννης Μποτωνάκης μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ευχαριστούμε θερμά την Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή».

Το βιογραφικό του

Ημερομηνία γέννησης: 17 Ιουλίου 1991
Θέση: Μέσος

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο. Χανιά, από τον οποίο παραχωρήθηκε δανεικός σε Πανακρωτηριακό και Μινώταυρο. Την περσινή περίοδο σημείωσε το καθοριστικό γκολ ανόδου στη Football League για τον Α.Ο. Χανιά στο ματς με τη Γλυφάδα.

2007-2008 Πανακρωτηριακός (Α’ Ε.Π.Σ. Χανίων)
2008-2009 Μινώταυρος Μουρνιών (Δ’ Εθνική) 20 συμμετοχές-4 γκολ
2009-2010 Θρίαμβος Αθηνών (Β’ Ε.Π.Σ. Αθηνών) 30 συμμετοχές-5 γκολ
2010-2011 Θρίαμβος Αθηνών (Β’ Ε.Π.Σ. Αθηνών) 30 συμμετοχές-5 γκολ
2011-2012 Α.Ο. Μελίσσια (Δ’ Εθνική) 28 συμμετοχές-3 γκολ
2012-2013 Α.Ο. Χανιά (Football League 2-άνοδος σε Football League) 15 συμμετοχές-3 γκολ 
(Κύπελλο Ελλάδας) 2 συμμετοχές
2013-2014 (α’) Α.Ο. Χανιά (Football League) 4 συμμετοχές

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Γίνεται μια καλή προσπάθεια στο Καστέλι και έρχομαι με σκοπό να βοηθήσω. Τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα. Η ομάδα είναι πολύ καλή, πολύ ποιοτική και πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει, όπως κάνει ήδη. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ για να πετύχει τους στόχους της».

*Στη φωτογραφία ο Μποτωνάκης με τον Υπεύθυνο της Ακαδημίας του Κισσαμικού Παναγιώτη Λαγουδάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook