Η καθημερινή του συνήθεια έμελλε να γίνει θέμα παγκοσμίως! Ενας άνδρας από το Τενεσί των ΗΠΑ ικανοποιεί την πείνα του με πλαστικές σακούλες. Μάλιστα, στο «μενού» του περιλαμβάνει μπλε σακούλες που περιέχουν εφημερίδες.

Ο λόγος για τον 23χρονο Robert, ο οποίος από την ηλικία των 7 ετών έχει καταναλώσει συνολικά πάνω από 60.000 σακούλες, ποσότητα ικανή να καλύψει ένα ολόκληρο γήπεδο.

Το πρωινό του Robert ξεκινάει με μία σακούλα από εφημερίδα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να καταναλώσει και άλλη σακούλα αν δεν φάει κάτι πρόχειρο για φαγητό.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγες οι φορές που η μέρα του περνούσε χωρίς να φάει καθόλου φαγητό, καθώς ήταν είχε «φουσκώσει» από τις σακούλες.

Ξεκινά την ημέρα του τρώγοντας μια σακούλα για πρωινό (κατά προτίμηση από τις μπλε, μέσα στις οποίες διανέμονται οι εφημερίδες). Κάποιες φορές τριγυρνά με το αυτοκίνητό του στη γειτονιά, ψάχνοντας για σακούλες από εφημερίδες, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

«Οι μπλε είναι πεντανόστιμες» είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline.

Ο ίδιος έχει καταφύγει πολλές φορές σε... μικροκλοπές προκειμένου να «στρώσει» στο τραπέζι του το πλαστικό στην κυριολεξία γεύμα του.

iefimerida.gr