Στην Αθήνα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα ανώτατα Διοικητικά Στελέχη του ινδικού πετρελαϊκού κολοσσού Oil and Natural Gas Corporation Limited (ONGC), τα οποία θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επικεφαλής μεγάλων εγχώριων πετρελαϊκών εταιρειών και υψηλότατα κυβερνητικά στελέχη.
Η επίσκεψη, όπως μεταδίδει το energypress.gr, πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του Invest in Greece προκειμένου να συζητηθούν επενδυτικά σχέδια που αφορούν σε δραστηριότητες στον ενεργειακό τομέα.
Σε κυβερνητικό επίπεδο, έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση με τον αρμόδιο για τις ξένες επενδύσεις υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.
Όσον αφορά στην ONGC, αποτελεί την κρατική εταιρεία της Ινδίας -το κράτος ελέγχει το 69% του μετοχικού κεφαλαίου- για τους τομείς της εξόρυξης και εμπορίας πετρελαίου και φυσικού αερίου και παράγει το 69% της χώρας σε αργό πετρέλαιο και το 62% σε φυσικό αέριο. 
Απασχολεί 32.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, είναι η 2η μεγαλύτερη βάσει κεφαλαιοποίησης εταιρεία του ινδικού Χρηματιστηρίου και κατατάχθηκε 22η ανάμεσα στις Κορυφαίες 250 Διεθνείς Ενεργειακές Εταιρείες της λίστας των Platts.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook