Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 9, τηλεοπτικού σταθμού, σήμερα 28-01-14 και στην συνέχεια ψάχνοντας διαβάσαμε ολόκληρη την επιστολή του κυρίου Τάσου Βάμβουκα στην ιστοσελίδα του σταθμού, με ώρα δημοσίευσης 14:51 και μας προξένησε μεγάλη απορία γιατί η παρακάτω επιστολή δεν εστάλη σε εμάς (μέχρι αυτήν την ώρα δεν την έχουμε διαβάσει κάπου αλλού):

«Κύριε διευθυντά, με έκπληξη ανέγνωσα ανάρτηση στο «Flashnews.gr» το οποίο διευθύνετε, δημοσίευμα που υπογράφει συνεργάτης σας (;) καλυπτόμενος πίσω από τα αρχικά Ι.Μ., όπου αναφέρει ψευδώς ότι συνέφαγα με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, χωρίς να διστάζει, έχοντας προφανείς πολιτικούς στόχους, να αναφερθεί σε αστειότητες περί απονομής χρίσματος υποψηφίου Δημάρχου Χανίων. Εκτός δε από την ανωνυμία του, καλύπτεται και πίσω από τα παραπολιτικά κουτσομπολιά που εμφανίζει ως πηγές της πληροφόρησής του. Δυστυχώς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κάποιοι προφανώς επιλέγουν να θυσιάσουν την όποια εναπομείνασα αξιοπιστία του μέσου το οποίο ελέγχουν, για να εξυπηρετήσουν εν προκειμένω τις σκοπιμότητες της Δημοτικής Αρχής που είναι ολοφάνερο ότι υπηρετούν. Αν σας έχουν απομείνει ψήγματα στοιχειώδους δεοντολογίας, περιμένω από εσάς τουλάχιστον, να διαψεύσετε τις κατασκευασμένες ειδήσεις του συνεργάτη σας, που διαδίδετε από το μέσον σας. Απ\’ ότι φαίνεται η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε με την χρήση αθέμιτων μέσων. Εμείς παραμένουμε σταθεροί στις αρχές και τις αξίες που υπηρετούμε. Όσο για τα χρίσματα που αναφέρετε, αυτά μόνο η κοινωνία των Χανίων μπορεί να τα απονείμει. Τάσος Βάμβουκας»

Εύλογη λοιπόν προκύπτει η απορία για τον λόγο της αποστολής σε άλλα ΜΜΕ και όχι στο Flashnews.gr μιας ανακοίνωσης που απευθύνεται στο Flashnews.gr.

Να θυμίσουμε ότι είναι γνωστά τα στοιχεία επικοινωνίας και τα email μας, αφού στο παρελθόν το «μέσο με την όποια εναπομείνασα αξιοπιστία» έχει λάβει και έχει δημοσιεύσει όλα τα δελτία τύπου της παράταξης του.

Μεγάλη απορία επίσης μας προκαλεί πως ο κύριος Τάσος Βάμβουκας μπήκε στον κόπο να απαντήσει με τόση σοβαρότητα μέσα από ένα τηλεοπτικό σταθμό σε ένα σχόλιο, το οποίο ξεκάθαρα αναφέρει ότι είναι παραπολιτικό, ενώ σε κάθε περίπτωση τοποθετεί σε μία ολόκληρη φράση και προφανώς δεν ασπάζεται την πληροφορία, αφού αναφέρει ξεκάθαρα ότι η πληροφορία για την συνάντηση του με τον Επίτιμο δεν ταιριάζει στο πολιτικό προφίλ και την διαδρομή του μέχρι τώρα.

Ωστόσο εκτιμούμε το γεγονός ότι ο κύριος Τάσος Βάμβουκας μπήκε στον κόπο να απαντήσει στο σχόλιο μας, καθότι αποδεικνύει έμπρακτα ότι το «αναξιόπιστο» μέσο που μας αποκαλεί, ακόμα και σε επίπεδο παραπολιτικού σχολιασμού, μάλλον ενοχλεί και αυτό αποδεικνύει την αξιοπιστία, που του έχει φέρει και την πρωτιά στο αναγωνστικό κοινό των Χανίων.

Όσο για το αν ισχύει η πληροφορία για την συνάντηση με τον Κων. Μητσοτάκη ο καιρός θα το δείξει.

Και επί της ουσίας, δεν ενδιαφέρει το αν συναντήθηκε ή όχι με τον Επίτιμο, όσο ενδιαφέρει το να αναδείξει ο κύριος Τάσος Βάμβουκας τα πολιτικά χαρακτηριστικά και την εμπειρία του.

Εκ της Διευθύνσεως του Flashnews.gr


Νέα ενημέρωση 29-01-14, ώρα 09:27

Σήμερα το πρωί, πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από την Διεύθυνση της Τηλεορασης Κύδων, ότι η σχετική απάντηση του κ. Τ. Βάμβουκα είχε δημοσιευτεί νωρίτερα την ίδια ημέρα εχτές και από την ιστοσελίδα neatv.gr και τον Παντελή Γιαΐτση (δείτε εδώ).

Ωστόσο το γεγονός ότι ο κ. Τ. Βάμβουκας δεν απέστειλε την επιστολή σε εμάς παραμένει και μάλιστα όχι μόνο θα έπρεπε να την είχε στείλει, αλλά και να κάνει και τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook