Η δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Πλατανιάς τον αναγκάζει να θέλει βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (02/02, 19.30).
Κόντρα στην δεύτερη καλύτερη -βάσει βαθμολογίας- ομάδα του πρωταθλήματος οι \”ερυθρόλευκοι\” ευελπιστούν για μια καλή εμφάνιση, που θα συνδυαστεί από το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Χωρίς τον τιμωρημένο Βλαχοδήμο και τους τραυματίες Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Ναζλίδη καταστρώνει τα πλάνα του ο Νίκος Αναστόπουλος, που πήρε στην αποστολή για πρώτη φορά το τελευταίο απόκτημα της ομάδας Αντάρ Γιαχία.
Αναλυτικά στην αποστολή ο 55χρονος τεχνικός επέλεξε τους:
Αγκιλέρα, Γιαχία, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ινκούμ, Καζναφέρη, Κατάι, Μενδρινό, Μπέλιτς, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Σιαλμά, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.
Από την άλλη για τον ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς πήρε 19 ποδοσφαιριστές μαζί του, ανάμεσα στους οποίους και τα νέα αποκτήματα Νάτχο, Ινσαουράλδε και Χούσεν, με τον τελευταίο ωστόσο να μένει εκτός 18άδας.
Αναλυτικά οι επιλογές του Ολλανδού τεχνικού:
Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνης, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Χούσεν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook