Τα χορευτικά της ταλέντα μας έδειξε η Jennifer Lopez, αυτή τη φορά για την εκπομπή της Ellen DeGeneres στο NBC. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο «έλεος» της γνωστής παρουσιάστριας, η οποία την ανάγκασε να παίξουν ένα παιχνίδι, σύμφωνα με το οποίο η Lopez έπρεπε να κινηθεί ανάλογα με τον χορό που φαινόταν στις κάρτες που κρατούσε η DeGeneres, και ανάλογα με τις φιγούρες, η παρουσιάστρια έπρεπε να μαντέψει τι χορέυει.

Η 41χρονη μητέρα δυο παιδιών και προσφάτως πασουσιάστρια του American Idol, έδειξε στο κοινό πως ακόμα «το ‘χει», χορεύοντας μάλιστα από «Bellydance», μέχρι και «Can-Can». Όπως είναι λογικό, η ίδια η DeGeneres, αλλά και το κοινό που παρακολουθούσε από κοντά την προσπάθεια της Lopez να κερδίσει στο παιχνίδι, λύθηκαν στα γέλια και την καταχειροκρότησαν.

Αυτή τη περίοδο, η Lopez βρίσκεται κυριολεκτικά εν κινήσει, προκειμένου να προωθήσει το νέο της άλμπουμ. Εκτός από την DeGeneres, η εντυπωσιακή λατίνα είχε βρεθεί πριν δυο μέρες στο talk show του Jay Leno, όπου έφυγε κατακόκκινη από την ντροπή όταν ο παρουσιαστής της έδειξε ένα βίντεο από την πρώτη της δουλειά ως χορεύτρια στο πλευρό του τραγουδιστή Jordan Knight, το 1991.