Αλλαγή σκυτάλης στον δικηγορικό σύλλογο Ηρακλείου, με τον Βασίλη Λαμπρινό έπειτα από 15 χρόνια στο τιμόνι του συλλόγου να παραδίδει τα σκήπτρα στον Αρη Ροζάκη, ο οποίος αναδείχτηκε, με συντριπτική πλειοψηφία, πρώτος στις χθεσινές εκλογές.

Η μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή δόθηκε μεταξύ των κυρίων Σφακιανάκη και Λεβέντη, οι οποίοι είχαν μόλις μία ψήφο διαφορά.

Ο κος Ροζάκης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κάλπης τόνισε ότι «το ποσοστό που έλαβα στις χθεσινές εκλογές με τιμάει ιδιαίτερα και η ευθύνη της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι συνάδερφοί μου είναι μεγάλη και βαριά. Και μάλιστα, σε μία εποχή με πολλά προβλήματα και μεγάλες δυσκολίες».

Ο νέος πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου αναφέρθηκε και στις προτεραιότητες του νέου Δ.Σ του συλλόγου, τονίζοντας ότι «μεγαλύτερη βαρύτητα θα δοθεί στα προβλήματα της καθημερινότητας των δικηγόρων, αλλά και στην ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου, οπού παρατηρούνται αδικαιολόγητες καθυστερήσεις».

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός, ότι ο Απόλλωνας Καλογερόπουλος, ο οποίος επί 24χρόνια έδινε μάχες για τα σοβαρά προβλήματα των δικηγόρων ενώ ήταν και στην πρώτη γραμμή στους αγώνες που δόθηκαν για την ίδρυση Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, δεν έθεσε υποψηφιότητα αφήνοντας –όπως ο ίδιος έλεγε στους διαδρόμους των δικαστηρίων- την νεότερη γενιά να συνεχίσει το έργο της απερχόμενης διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου.

Flashnews.gr/ Ρενα Βουρεξακη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook