(Τελευταία ενημέρωση 20.58)
Επεισοδιακά  με συλλήψεις και ρίψεις δακρυγόνων ολοκληρώθηκε η πορεία που διοργάνωσε η ΕΛΜΕ και ο σύλλογος φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στην Αθήνα που είχαν σαν αποτέλεσμα το σοβαρο τραυματισμό διαδηλωτή.

Οι διαδηλωτές που ήταν χωρισμένοι σε δύο μπλόκ (ένα της ΕΛΜΕ με φοιτητές και εκπροσώπους των κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και ένα των Αντιεξουσιαστών) πραγαμτοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης και κατέληξαν φωνάζοντας  συνθήματα έξω από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας διαμαρτυρόμενοι για τον τραυματισμό του 30χρονου Ι.Καυκά στην Αθήνα.Κατα τη διάρκεια της πορείας και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, στην συμβολή των οδών Νεάρχου και Σολωμού (έξω από το παλιό ΙΚΑ), έγινε επεισόδιο με κάποιους από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών με αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα των αντιεξουσιαστών επιχείρησε να επιτεθεί στο περιπολικό που ήταν στην "ουρά" της πορείας. Προ αυτού του ενδεχομένου η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων ενώ έγινε και μια σύλληψη.

Μετά το επεισόδιο ομάδα διαδηλωτών κατέληξε στην αγορά  με την παρουσία της Αστυνομίας να είναι διακριτική