Βλέπω θέματα από το ΕΚΗ που βγαίνουν τελευταία,και διακρίνω γνωστό συνδικαλιστή που φαίνεται να εμπλέκεται σε περίεργες δικαστικές υποθέσεις… συνεχώς σε πρώτο πλάνο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν απ την δημοσιογραφική έρευνα , ο συνδικαλιστής μπαινοβγαίνει με άκρως \”επαγγελματικό τρόπο\” σε δικαστικές αίθουσες στο Ηράκλειο (ίσως και αλλού) και καταθέτει υπέρ εργαζομένων που έχουν εργατικές διαφορές με εργοδότες.

Έκπληξη προκαλεί μάλιστα,ότι καταθέτει περίπου τα ίδια πράγματα σε κάθε δίκη, κι ας πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις.

Η ιστορία του δεν θα μείνει για πολύ ακόμα κρυφή, μιας και το όνομα του συζητείται όλο και περισσότερο στο δικηγορικό κόσμο, αλλά εσχάτως φαίνεται ότι άρχισε να κουβεντιάζεται και αλλού, με πολλά ερωτηματικά. Κάπως έτσι άλλωστε άρχισε εσχάτως να ακούγεται και σε δημοσιογραφικά γραφεία.

Ο ίδιος μάλιστα έχει αποκτήσει εμπειρία όπως μου μαρτυρούν δικηγόροι, και νομίζει πως απολαμβάνει λόγο της συνδικαλιστικής του ιδιότητας ασυλία, έτσι αντιμετωπίζει τα πράγματα ακόμη και ως ανώτερος \”ΘΕΟΥ\”.

Γνωρίζει άραγε ότι οι πράξεις του μπορεί να έχουν μορφή αδικήματος και με βάση αυτό ίσως να διώκεται στο άμεσο μέλλον βάση του νόμου;

Τα στοιχεία που σύντομα θα βγουν στην δημοσιότητα θα εκθέσουν πολύ περισσότερο όμως εκείνους που τον εμπιστεύονται και τον ορίζουν σε επιτροπές, μιας και θα έπρεπε να γνωρίζουν τη περίεργη δράση του.

Άραγε η διοίκηση του εργατικού κέντρου τα γνωρίζει όλα αυτά;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook