Η επιβράβευση για τους σπουδαστές του ΟΤΕΚ και η πρώτη κίνηση για την είσοδο τους στον τουριστικό τομέα, ήρθε μέσα από την ημέρα καριέρας του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.
Σε μια από τις σημαντικές στιγμές των σπουδαστών του ΟΤΕΚ, δε θα μπορούσε να λείψει κανείς. Έτσι στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι μαθητές από Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο, καθώς και πολλά ξενοδοχεία και από τους δύο Νομούς της ανατολικής Κρήτης.
Φυσικά, από την εκδήλωση αυτή δε θα μπορούσε να λείψει και η VitaHotels, το χώρο της οποίας επισκέφτηκαν πολλοί εκ των παρευρισκόμενων σπουδαστών, προκειμένου να ενημερωθούν για τα ξενοδοχεία της εταιρείας και τις προοπτικές ανάπτυξης της, καθώς, όπως είναι λογικό, η δυναμική είσοδος της στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο, έχει αποτελέσει ένα από τα θέματα συζήτησης, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές κατέθεσαν και τις αιτήσεις τους, προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν την πρακτική εξάσκηση τους σε κάποιο από τα ξενοδοχεία. 
«Η VitaHotels συμμετείχε και σε αυτή τη δράση που πραγματοποιήθηκε έχοντας επίκεντρο τους σπουδαστές του ΟΤΕΚ, που αναζητούν τη θέση τους στο χώρο του Τουρισμού και οι οποίοι καλούνται πλέον να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις ανάγκες που έχει αυτός ο σημαντικός τομέας για την τοπική οικονομία.
Πιστοί στη στήριξη μας προς την οικονομία, την κοινωνία και ιδιαίτερα τη νεολαία, προσπαθούμε πάντα να στηρίζουμε έμπρακτα τη νεολαία, μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Oι τουριστικές επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων έχουν καθήκον να στηρίζουν την τοπική κοινωνία και πρέπει να προσφέρουμε στους νέους την ευκαιρία να αναδεικνύουν το ταλέντο τους, την κατάρτιση τους και τη δίψα τους να δημιουργήσουν. Διότι πράττοντας κάτι τέτοιο, αναβαθμίζεται ουσιαστικά το επίπεδο των υπηρεσιών, έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις, τον τουριστικό τομέα και τελικά την ίδια την Κρήτη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της VitaHotels και deltanet travel, αλλά και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Ν. Ηρακλείου, κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης.
Σημειώνεται πως την ημέρα εκείνη, έγινε –ταυτόχρονα με την παραπάνω εκδήλωση- η αποφοίτηση των σπουδαστών της Σχολής του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook