Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα χημικά που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Αρκάδι, θα συμμετάσχουν και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης με τους ποδηλάτες Κρήτης οι αθλητές θα ξεκινήσουν από το Ρέθυμνο και με σκυταλοδρομία θα τερματίσουν στο Αρκάδι ,θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν και αυτοί το μήνυμα τους .

Την ίδια διαδρομή θα διανύσουν και οι ποδηλάτες Κρήτης με την διαφορά ότι θα ξεκινήσουν από το Ρέθυμνο επιστρέψουν πάλι στο Ρέθυμνο.

Επίσης ο πρωταθλητής της υπεραπόστασης και αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης Παντελής Καμπαξής θα τρέξει από το Ηράκλειο και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα καταλήξει στο Αρκάδι προετοιμαζόμενος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα υπεραπόστασης που θα λάβει τον Μάιο

Οι αθλητές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης θα ξεκινήσουν το Ηράκλειο (Γιόφυρος) προς Ρέθυμνο το πρωί της Κυριακής και ώρα 08:30 και μόλις φτάσουν στο Ρέθυμνο θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο Ρεθύμνου η σκυταλοδρομία στις 10:00 με τον τερματισμό και του τελευταίου δρομέα στο Αρκάδι θα συγκεντρωθούν όλοι οι δρομείς και με την Ελληνική σημαία θα τερματίσουν στον χώρο που θα γίνει η συναυλία.

Για πληροφορίες όσον αφορά την σκυταλοδρομία τηλ: Καμπαξής Σπυρίδων 6971808055\"\"6971808055 και για την ποδηλατοδρομία τηλ: Ζησιμόπουλος Κώστας 6979964431\"\"6979964431 (υπεύθυνος ποδηλατικού τμήματος ποδηλάτες Κρήτης)

O Παγκρήτιος Σύλλογος Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής ενημερώνει και καλεί όλους τους καλλιτέχνες στην » ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ » στο ΑΡΚΑΔΙ την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 και ώρα 12:30 μ.μ

Κάλεσμα για την Παγκρήτια διαμαρτυρία στο Αρκάδι

Στις πρώτες πάντως επαφές της Επιτροπής με το Ρέθυμνο, οι αντιδράσεις είναι ενθαρρυντικές, καθώς ήδη έχει ενημερωθεί το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου που σύμφωνα με τον πρόεδρό του, κ. Γιώργο Νικολιδάκη, στηρίζει τη συγκεκριμένη κινητοποίηση και προτίθεται να συμμετάσχει στην παγκρήτια διαμαρτυρία που προετοιμάζεται. Συγχρόνως, ενήμερος είναι και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ρεθύμνου κ. Βαλάντης Μανωλεσάκης, που κι εκείνος στηρίζει τη διαμαρτυρία και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Κάποιος θα πρέπει να φωνάξει και ν\’ αντιδράσει σε όλα αυτά που γίνονται και δε μας ρωτάει ποτέ κανένας».

You\’ll need Skype CreditFree via Skype

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook