Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Στα πλαίσια της παρουσίασης των ψηφοδελτίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου της Λαϊκής Συσπείρωσης, την Τετάρτη 26 Μάρτη και ώρα 19.00 στη δημοτική αίθουσα «Ανδρόγεω», θα πραγματοποιηθεί η παρακάτω πολιτική δραστηριότητα.

Τετάρτη 26/03

• Στις 9.00 πμ θα περιοδεύσει ο Στέλιος Ορφανός , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιος Περειφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στην Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ηρακλείου.

• Στη 1.00 μμ θα θα περιοδεύσει ο Μανώλης Συντυχάκης , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στις υπηρεσίες του Δήμου στην πλατεία Δασκαλογιάννη.

• Παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις 19.00 στη δημοτική αίθουσα «Ανδρόγεω». Θα μιλήσουν ο Στέλιος Ορφανός μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και ο Μανώλης Συντυχάκης μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook