Από τύχη και μόνο γλίτωσε το θάνατο ένας 38χρονος που δέχθηκε 17 μαχαιριές (!) πάνω σε καβγά για μια γυναίκα, σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Χώρα της Νάξου! Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου έχει διαφύγει και αναζητείται παντού, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Αιτία του μακελειού ήταν ότι το θύμα ενοχλούσε τη γυναίκα που συνόδευε ο 26χρονος δράστης στο κέντρο όπου διασκέδαζαν. Λόγο με το λόγο, οι δυο αντίζηλοι ήρθαν στα χέρια αλλά ο 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να χτυπά με αυτό τον 38χρονο κυριολεκτικά όπου έβρισκε! Και ενώ το θύμα σωριαζόταν αιμόφυρτο, ο δράστης το έβαζε στα πόδια καταφέρνοντας να εξαφανιστεί.

Άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για να τον εντοπίσουν, ενώ το Λιμεναρχείο Νάξου έστησε μπλόκο στο λιμάνι για το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να φύγει από το νησί. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και αμέσως ζητήθηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε ελεγχόμενη κατάσταση χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

protothema.gr