Ο Α.Ο. Χανιά ανακοίνωσε τις τιμές των "πακέτων εισιτηρίων" για τα πλέι οφ, με την προεγγραφή να έχει ξεκινήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την προεγγραφή των "πακέτων εισιτηρίων" για τους κατόχους των διαρκείας του πρωταθλήματος που τελειώνει την Κυριακή (30/3). Από την Πέμπτη (27/3) έως και την Τετάρτη (2/4) οι κάτοχοι των διαρκείας  θα μπορούν να κάνουν προεγγραφή, για να κατοχυρώσουν εφόσον το επιθυμούν, την ίδια θέση που είχαν και για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει με την συμμετοχή των οκτώ (8) καλύτερων ομάδων της FootballLeague.

Οι προεγγραφές θα γίνονται από τα γραφεία της ομάδας, Κυδωνίας 124 σε ημέρες και ώρες καταστημάτων και είναι απαραίτητη η ένδειξη αστυνομικής ταυτότητας. 

Οι τιμές των "πακέτων εισιτηρίων" για το νέο πρωτάθλημα ορίζονται ως εξής:

Θύρα 1&2 (κεντρικές θέσεις και σειρές 4 έως 10) 80 ευρώ

Θύρα 1&2 (πλαϊνές θέσεις) 50 ευρώ  

Θύρα 3 (κεντρικές θέσεις από την σειρά 3 και πάνω-θέσεις 101 έως 160) 35 ευρώ.

Οι τιμές για τους φιλάθλους που δεν θα προμηθευτούν "πακέτα εισιτηρίων" ορίζονται ως εξής.

Θύρα 1&2 (κεντρικές θέσεις) 15 ευρώ

Θύρα 1&2 (πλαϊνές θέσεις ) 10 ευρώ

Θύρα 3 γενική είσοδος 5 ευρώ

Θύρα 4 (φιλοξενούμενοι)  10 ευρώ

Μόλις τελειώσουν οι προεγγραφές για τους παλιούς κατόχους διαρκείας, θα ξεκινήσει σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί απο την Π.Α.Ε. η διάθεση των πακέτων εισιτηρίων για όλο το φίλαθλο κοινό». 

Η ενημέρωση για την προπόνηση της Πέμπτης (27/03):

«Υπό τις οδηγίες του Μουράτ Σεροπιάν και των συνεργατών του, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στο βοηθητικό γήπεδο της μοναχής Ελιάς. Το πρόγραμμα, είχε ασκήσεις κυρίως με μπάλα και οολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής».