Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης για τον Πλατανιά, «Νέα Εποχή», Μανώλης Ντουντουλάκης, άσκησε κριτική προς τον Δήμαρχο και συνυποψήφιο του Γιάννη Μαλανδράκη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε σήμερα, σχετικά με την υποψηφιότητα του.

Ο κος Ντουντουλάκης κατηγόρησε τον κο Μαλανδράκη για παραλείψεις, αβλεψίες και καθυστερήσεις λέγοντας ότι αυτοί είναι οι λόγοι που κατέστησαν το Δήμο Πλατανιά παρατηρητή των εξελίξεων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο συνδυασμό του, αναφέροντας επιγραμματικά κάποιες θέσεις όπως η ενίσχυση των κοινωνικών δομών του δήμου και η αποτελεσματική λειτουργία της κοινωνικής υπηρεσίας.

\”Η αλληλεγγύη στο δήμο Πλατανιά δεν πρέπει να είναι ζητούμενο, αλλά να θεωρείται δεδομένη. Είναι χρέος μας να είμαστε δίπλα στο συνδημότη μας που δοκιμάζεται και που μας έχει ανάγκη\” είπε χαρακτηριστικά, σημείωσε ότι οι υπηρεσίες υγείας στο δήμο του Πλατανιά παρουσιάζουν σοβαρά κενά, ενώ αναφερόμενος στον τομέα της παιδείας έκανε λόγο για μείζον πρόβλημα στο θέμα της σχολικής στέγης.


Γιάννης Μαλανδράκης: \”Τα έργα μιλάνε\”

Η απάντηση του Δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη ήταν σαφής: \”Επειδή τα έργα μιλάνε, συστήσαμε ένα Δήμο από το μηδέν, συγκροτήσαμε υπηρεσίες, έχουμε πιστοποιημένη τεχνική υπηρεσία, είμαστε ο πρώτος Δήμος στο νομό μετά το Δήμο Χανίων που η υπηρεσία μπορεί και υποβάλλει έργα στο ΕΣΠΑ μόνη της και γι\’ αυτό έχουμε αυτό το μεγάλο αριθμό των έργων που έχουμε εντάξει και είναι σε διαδικασία υλοποίησης ή και υλοποιήσει.

Επίσης μπορέσαμε και δημιουργήσαμε νέες δομές κοινωνικές ενώ δεν υπήρχαν, με σκοπό να βοηθήσουμε τους δημότες μας και να τους ανακουφίσουμε σε πάρα πολλά θέματα που έχουν να κάνουν και με την καθημερινότητά τους για ανεύρεση εργασίας αλλά και πάνω απ\’ όλα στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για τα παιδιά μας.

Κάνουμε παρεμβάσεις σε σχολεία που δεν είχαν γίνει για χρόνια, δημιουργώντας αίθουσες με ίδιους πόρους από παλιές ανενεργές αίθουσες σχολείων προκειμένου να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες όσων αφορά και τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Επαγγέλλεται ο συνυποψήφιός μου το ΝΕΟ! Αναρωτιέμαι όμως, το ΝΕΟ ποιό είναι; Η σύμπραξη τριών παρατάξεων οι οποίες έχουν δώσει το δείγμα γραφής τους τοποθετώντας αυτόν ως επικεφαλής; Δεν ξέρω αν αυτό που επαγγέλλεται είναι το ΝΕΟ. Όσων αφορά μια αναφορά του περί επαγγελματιών πολιτικών προφανώς φαντάζομαι δεν αναφέρεται στην παρούσα δημοτική αρχή διότι ούτε επαγγελματίας της πολιτικής υπήρξα ούτε είμαι!

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook