​Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία του Κωστή Πολύζου από τα Σιάτιστα, ο οποίος μήνες μετά την εξαφάνισή του, βρέθηκε θαμμένος σε χωράφι, το οποίο ανήκε στον πατριό του!

Το πτώμα τότε, είχε ανακαλυφθεί τυχαία από έναν κυνηγό, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές, μια μέρα μετά.

Τρία χρόνια μετά τη στυγερή του δολοφονία, μαρτυρίες και ντοκουμέντα έρχονται να ρίξουν φως στην υπόθεση οδηγώντας σιγά σιγά στη διαλεύκανση της.

Το ενδιαφέρον, έχει στραφεί σε επαγγελματικό αυτοκίνητο, με το οποίο πιθανά μεταφέρθηκε το πτώμα του Κωστή στο χωράφι όπου και θάφτηκε, και στο οποίο ανιχνεύτηκε ανθρώπινο αίμα.

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας που αγόρασε πρώτος το επαγγελματικό όχημα, μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη, όπως επίσης και ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου, που το έπλυνε πριν πουληθεί για δεύτερη φορά:

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ: «ΜΕ ΕΠΝΙΓΕ Η ΑΣΧΗΜΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ»

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας που παρέλαβε πρώτος το επαγγελματικό αυτοκίνητο, υποστηρίζει πως ο πρώην κάτοχος του είχε απευθυνθεί σε αυτόν το καλοκαίρι του 2011, λίγο πριν αποκαλυφθεί το πτώμα του άτυχου Κωστή.

Του είχε πει ότι ήθελε να το πουλήσει γιατί σκόπευε να μετακομίσει σε άλλη πόλη και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε θα του ήταν πια χρήσιμο.

Περιγράφει την εικόνα που παρουσίαζε το εσωτερικό του οχήματος. Ήταν πολύ βρώμικο και η μυρωδιά ήταν έντονη και ιδιαίτερα άσχημη.

Όπως είπε, ακόμα κι όταν το αυτοκίνητο πλύθηκε με βιολογικό καθαρισμό, δεν ξεμύριζε με τίποτα και χρησιμοποίησε και ο ίδιος κι άλλους τρόπους για να καλύψει τη βρώμα.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ: «ΤΟ ΕΠΛΥΝΑ 11 ΦΟΡΕΣ»:

Η εκπομπή εντόπισε τον ιδιοκτήτη του πλυντηρίου που καθάρισε το ύποπτο αυτοκίνητο πριν αυτό πουληθεί για δεύτερη φορά.

Όπως λέει, του το έδωσε για καθαρισμό ο ιδιοκτήτης μιας μάντρας αυτοκινήτων που το είχε αγοράσει από τον προηγούμενο κάτοχο. Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος διέκρινε κάποιες παράξενες κηλίδες στην ταπετσαρία του πίσω καθίσματος και της εσωτερικής πλευράς της πόρτας.

Οι κηλίδες αυτές δεν καθάρισαν εντελώς παρά τις επίμονες προσπάθειες του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, έπλυνε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έντεκα φορές! Ο ίδιος είχε πλύνει με βιολογικό καθαρισμό και το κάλυμμα της καρότσας του αυτοκινήτου, στο οποίο εντοπίστηκε τρία χρόνια μετά το ανθρώπινο αίμα.

Πηγή: Φως στο Τούνελ