Ως \”τελικό\” μέχρι τον επόμενο χαρακτήρισε, στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν από τα ματς, την αναμέτρηση της ομάδας του με την Προοδευτική ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή του Κισσαμικού:

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Προερχόμαστε από δύο καλές εμφανίσεις, με δύο πολύ καλές ομάδες, τον Πανελευσινιακό και τον Ιωνικό, απ’ όπου πήραμε τέσσερις βαθμούς. Θέλουμε όμως συνέχεια. Είναι ένας τελικός μέχρι τον επόμενο τελικό. Έτσι το βλέπουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα ιστορική, την Προοδευτική. Δεν έχει σημασία που φαίνεται ότι έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. Τα παιδιά παίζουν για τους δικούς τους λόγους. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάμε να κερδίσουμε πράγματα. Αν μπορέσει η ομάδα να κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι τα πράγματα θα τα βλέπουμε πιο αισιόδοξα στη συνέχεια.
Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Έχουν ικανότητες, δυνατότητες. Δείξανε σε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια ότι μπορούν να βγάλουν πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Προβληματιζόμαστε με ομάδες που δεν προσπαθούν να παίξουνε ποδόσφαιρο. Εκεί είναι το μεγάλο μείον μας. Με ομάδες που έρχονται στο δικό μας γήπεδο, θα κάτσουν κλειστά και θα παίξουν με μεγάλη δύναμη. Αυτή η κατηγορία όμως θέλει και τέτοια πράγματα, που εμείς δεν τα είχαμε σε τόσο μεγάλο βαθμό. Νομίζω ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια το εμφανίσαμε και αυτό το κομμάτι, με ομάδες που προσπαθούν να παίξουν, που είναι μαζί με εμάς, ίδιας δυναμικότητας ή καλύτερης, δεν φοβάμαι με καμία ομάδα. Δείχνουμε ότι μπορούμε να πάρουμε από οποιονδήποτε αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook