Ενα σεξιστικό σχόλιο που έκανε σε βάρος μαθητή στο facebook οδήγησε καθηγητή γυμνασίου στην περιοχή της Καλαμαριάς στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε το περιστατικό στο facebook έγινε την περασμένη εβδομάδα και ο μαθητής ενημέρωσε τους γονείς του. 
Εκείνοι υπέβαλαν αναφορά στην αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενώ ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου που φέρεται να επέπληξε τον καθηγητή, ο οποίος είναι γυμναστής. Ωστόσο σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε στη συνέχεια ο καθηγητής φέρεται ότι απείλησε και εξύβρισε τον μαθητή που τον «κάρφωσε».
Τι έγραψε στο facebook μετά το περιστατικό
«Αγαπητοί μαθητές. Σας ευχαριστώ όλους για τα αιτήματα φιλίας. Παρ όλο του ότι απαντώ σπάνια για λόγους τάκτ και διαφοράς ηλικίας, και παρ όλο ότι το FB αποτελεί προσωπικό δεδομένο, κάποιος μεταβίβασε μια φράση αστεϊσμού στην μητέρα του, και εκείνη το χρησιμοποίησε εναντίον μου. Κατόπιν τούτου δεν θα μπορέσω να ξανααπαντήσω σε κανέναν, πάρα την αγάπη μου, γιατί κουράστηκα να έχω προβλήματα χωρίς λόγο. Καλή συνέχεια σε όλους» έγραψε την περασμένη εβδομάδα ο καθηγητής στη σελίδα του αναφερόμενος στο επεισόδιο.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook