Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου εξέδωσε ο Α.Ο. Περιβολίων, που \”γεύτηκε\” το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού, αλλά έδειξε στα τμήματα υποδομής του ότι κάνει πολύ καλή δουλειά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση, που αναφέρεται σε επιστροφή στο γήπεδο Περιβολίων και περιέχει και συγχαρητήρια σε Πλατανιά και Μινώταυρο:

«Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε αγωνιστικά μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Μια περίοδος που ανέδειξε την πρόοδο των τμημάτων υποδομής μας αλλά και τον υποβιβασμό  της ανδρικής ομάδας στην Β κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων.
      Θεωρώντας  τα επανειλημμένα  διαιτητικά λάθη εις βάρος μας  ως ανθρώπινα, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εξέλιξη αυτή και με περισσότερη γνώση, όρεξη και πάθος συνεχίζουμε την πορεία μας επιστρέφοντας τη νέα σαιζόν εκεί που ξεκινήσαμε  το όμορφο ταξίδι μας, στην φυσική μας έδρα το γήπεδο Περιβολίων.
      Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του ημερολογίου και των εκδηλώσεων μας για την ανεκτίμητη βοήθεια τους και ιδιαιτέρα τον κ. Μιχάλη Πατεράκη  ιδιοκτήτη του καθαριστηρίου ΖΕΑΣ στην Αν. Γογονή 85 για την συνεχή φροντίδα του αθλητικού υλικού μας.
      Τελειώνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε την ΠΑΕ Πλατανιάς για την ανανέωση της παρουσίας της στην Super League και τον Μινώταυρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Χανίων.
     Αισθανόμενοι ότι μετά την Σταύρωση ακολουθεί η Ανάσταση ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα
                                                               Το Δ.Σ.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook