Περιοδεία πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μανώλης Συντυχάκης στην Α’ ΔΟΥ στην Κνωσού. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου συνομίλησε με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας, επισήμανε τους άμεσους στόχους της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης με το μπαράζ νέων αντιλαϊκών μέτρων στο Δημόσιο από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με απολύσεις, καταργήσεις και συρρίκνωση φορέων, όπως και στην περίπτωση των Α’ και Β’ ΔΟΥ .

Οι εργαζόμενοι ανέφεραν πως η συγχώνευση των υπηρεσιών οδήγησε μεγάλο αριθμό εργαζομένων σε πρόωρες συνταξιοδοτήσεις ώστε να «προλάβουν» τα χειρότερα. Δηλαδή, μειώσεις μισθών έως και 50% , την εντατικοποίηση της δουλειάς, τη δημιουργία υπαλλήλων 2 ταχυτήτων , πριν και μετά το 2008 που αμείβονται με «ψίχουλα». Την ίδια στιγμή καλούνται να εφαρμόσουν όλη την αντιλαϊκή – φορομπηχτική πολιτική κυβέρνησης ΕΕ και να λειτουργήσουν σαν κυματοθραύστης απέναντι στην δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση του λαού που βλέπει να συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο το εισόδημα του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», τόνισε την ανάγκη καταψήφισης στις ευρωεκλογές των κομμάτων που έχουν για μονόδρομό τους την ΕΕ των αντεργατικών αποφάσεων, με επιλογή αντίστασης το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Ενιαία αγωνιστική επιλογή στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να αποτελέσουν για όλους τους εργαζόμενους τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και το Δήμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook