Τον συνδυασμό \”Ηράκλειο – Ανοιχτοί Ορίζοντες\” κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, ο επικεφαλής του συνδυασμού, νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κ.Γιάννης Κουράκης, ο οποίος δήλωσε:
\”Καταθέσαμε σήμερα το Συνδυασμό μας με την ονομασία “ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ”.
Είναι συνδυασμός Συνέχειας, Προοπτικής και Νίκης για το Ηράκλειο και τους Ηρακλειώτες. Εκφράζει τις πιο πλατιές δυνάμεις της κοινωνίας χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Αποτελείται από Ενεργούς Πολίτες Γυναίκες και Άνδρες – Νέες και Νέους που εκφράζουν ιδεολογίες, έχουν πολιτικές Ανησυχίες, πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμες προτάσεις.
Στρατευτήκαμε όλοι μαζί για την πόλη που Αγαπάμε και που με την προσπάθεια όλων, θα την ανεβάσουμε πιο ψηλά, θα την κάνουμε ακόμα Καλύτερη για μας και τα παιδιά μας.
Μπαίνουμε Μπροστά: 
 Για να υλοποιήσουμε το μεγαλύτερο και πληρέστερο Πρόγραμμα Έργων και Δράσεων σε όλους τους Τομείς. 
 Για να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τις Υπηρεσίες μας προς τους Πολίτες με ένα Δήμο Ανοιχτό – Συλλογικό – Συμμετοχικό με Σημείο Αναφοράς τον Άνθρωπο και τις Ανάγκες του.
Συνεχίζουμε:  Με αποδεδειγμένο Έργο Παντού. Με σταθερή προοπτική. Με Ειλικρίνεια και Σεβασμό στους Πολίτες 
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που στάθηκαν δίπλα μας, μας στήριξαν και μας στηρίζουν στην δύσκολη προσπάθειά μας. Και τέλος ευχαριστώ κι εκείνους που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια, αλλά λόγω του περιορισμένου αριθμού των υποψηφίων αυτό δεν ήταν εφικτό\”.
Δείτε όλα τα ονόματα του συνδυασμού εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook