Μπορεί όλοι να νόμιζαν πως η Peaches Geldof ζούσε την «τέλεια ζωή», αλλά η αλήθεια είναι πως η 25χρονη celebrity πριν το θάνατό της  περνούσε δύσκολα λόγω του εθισμού της στα ναρκωτικά, των οικονομικών προβλημάτων, αλλά και της εμμονής που είχε με το θάνατο της μητέρας της.

Η κόρη του Bob Geldof και της Paula Yates, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Kent, από υπερβολική δόση ηρωίνης όπως έδειξαν τ΄αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

peaches.jpg
Παρά το γεγονός πως «προς τα έξω» έβγαινε ότι η Peaches έχει παλέψει και έχει νικήσει το «δαίμονα» των ναρκωτικών, οι φίλοι της λένε πως η 25χρονη όχι μόνο δεν είχε απεξαρτηθεί από την ηρωίνη, αλλά είχε εθιστεί και σε χάπια αδυνατίσματος.

family.jpg
Σαν να μην έφταναν αυτά τα βάσανα, αντιμετώπιζε ΚΑΙ οικονομικά προβλήματα, μιας και εδώ και δυο χρόνια σκεφτόταν με τον μουσικό σύζυγό της Tom Cohen, να πουλήσουν το σπίτι τους στο Kent για να βρουν κάτι πιο οικονομικό.

mother.jpg
Το χειρότερο όμως, είναι πως η Peaches είχε ελάχιστες επαφές με τον πατέρα της Bob Geldof, εδώ και μήνες, ενώ δεν ήθελε να του ζητήσει οικονομική βοήθεια.

bob.jpg
Όλα αυτά λένε οι φίλοι της πως την άγχωναν, με αποτέλεσμα η νεαρή celebrity να καταφεύγει στα χάπια και τα ναρκωτικά,τα οποία τελικά την οδήγησαν στο θάνατο, αφήνοντας χωρίς μαμά τα δυο παιδάκια της.

star.gr