Μήνυμα νίκης έδωσε το Τυμπάκι στον υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στη διάρκεια της περιοδείας του στην περιοχή μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\”.

Ο περιφερειάρχης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους του Τυμπακίου και των γύρω χωριών οι οποίοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του και στα μέλη του συνδυασμού αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή του Σταύρου Αρναουτάκη στην επίλυση προβλημάτων της περιοχής τους.

Στο Καλαμάκι ο υποψήφιος περιφερειάρχης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, συναντήθηκαν με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής όπου είχαν μία εκτενή συζήτηση για ζητήματα τουρισμού με τον περιφερειάρχη να αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα των φορέων για τη δημιουργία βιολογικού καθαρισμού στην περιοχή.

Η περιοδεία του Σταύρου Αρναουτάκη και του κλιμακίου του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” συνεχίστηκε στα χωριά Καμηλάρι, όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης είδε από κοντά το ημιτελές Πολύκεντρο Νεολαίας και δεσμεύτηκε πως η ολοκλήρωση του θα χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ. Το έργο θα δώσει μία σημαντική διέξοδο στους νέους της περιοχής που είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες του δήμου Φαιστού αλλά και γενικότερα της Μεσαράς.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης και το κλιμάκιο του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” στη συνέχεια επισκέφτηκαν τα χωριά Πετροκεφάλι, Σίβα, Πιτσίδια και στα Μάταλα που ο Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε πως η περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει το Φεστιβάλ των Ματάλων που έχει γίνει θεσμός πλέον από το δήμο και αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook