Μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε για τον Α.Ο. Χανιά την Παρασκευή (20/5) όπου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση. Ήταν μια σεζόν που αγωνιστικά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αλλά η οποία «σημαδεύτηκε» από τα μισά του πρωταθλήματος με διοικητικά προβλήματα που ταλάνισαν την ομάδα.

Πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (23/5) όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον των «μπλε» όσον αφορά τα διοικητικά και να φανεί αν… ξημερώσει νέα μέρα.
Η κίνηση Ψυλλάκη, που είναι η άμεσα ενδιαφερόμενη για να αναλάβει, έχει προγραμματίσει συνάντηση το Σάββατο (21/5) στο «Σαμαριά» στις 12.00 με σκοπό να αποφασιστεί το πώς θα κινηθεί στην Γ.Σ. του συλλόγου.

Ανοικτή η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά γνωστοποίησε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (23/5) θα είναι ανοικτή:

«Την Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 στις 8 το βράδυ, θα συνεχιστεί η 2η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ της 9ης Μαΐου 2011, σε αίθουσα της νέας πτέρυγας του ξενοδοχείου «Σαμαριά» που βρίσκεται στο παλαιό ξενοδοχείο «Ομαλός» στην οδό Κυδωνίας».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook