Κλεινάκη Γεωργία-Ραφαέλα – Υποψήφια Σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης με το Συνδυασμό \”Κρήτη Μπορούμε\”

Καθαρότητα και σαφήνεια…  μια ήρεμη και ψύχραιμη προσέγγιση στα απλά πράγματα που αξίζουν στη ζωή, συνδυασμένα με τη δυναμική της ασίγαστης φλόγας για δημιουργία, είναι χαρακτηριστικά που κάνουν έναν καλλιτέχνη να ξεχωρίζει. Δεν χρειάζεται πολύ για να σε πείσει ότι όλα τα παραπάνω, τα διαθέτει η Γεωργία-Ραφαέλλα Κλεινάκη, η οποία είναι για πρώτη φορά υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε» του Σεραφείμ Τσόκα με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων το Μανώλη Σταματάκη.

Πρόκειται για μια νέα, δυναμική παρουσία, με ασίγαστο πάθος για δημιουργία και προσφορά στο συνάνθρωπο. Επιθυμία της είναι η προσπάθεια της αυτή, να ευωδώσει την ισχυρή εκλογή της στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης.

Αυτό, όχι από προσωπική ματαιοδοξία, αλλά για να καταφέρει να εκφράσει τη φωνή και τη βούληση των νέων ανθρώπων, των γυναικών, των επαγγελματιών, κυρίως σε θέματα ανάπτυξης και προβολής του τουρισμού – αγροτοτουρισμού και της αξιοποίησης πόρων,  καθώς και προβολής και ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 

Η επιθυμία της για ενασχόληση με τα κοινά ξεκίνησε όταν διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Φωτογράφων και Βιντεοληπτών Ν. Χανίων και έχει προσφέρει ποιοτικό καλλιτεχνικό έργο στον τόπο της, μέσα από το θέατρο και τον χώρο της φωτογραφίας.

Εκτός από επαγγελματίας φωτογράφος δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στον ξενοδοχειακό τομέα. Οι σπουδές της στις ξένες γλώσσες, στα οικονομικά, στο μάρκετινγκ και στις επιχειρήσεις, δείχνουν μια αξιόλογη και ικανή προσωπικότητα, που μπορεί να αξιοποιηθεί, να ενταχθεί και να αποδόσει τα μέγιστα σε πολλούς τομείς.

Έχοντας ήδη μια πορεία ετών στον επιχειρηματικό χώρο των Χανίων, ζητά τη στήριξη και την ψήφο όλων των Χανιωτών, προκειμένου να της δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει, από ένα διαφορετικό αλλά ελκυστικό γι\’αυτήν μετερίζι, στον τόπο που ζει και αγαπάει. 

Η ως τώρα επαγγελματική της  καταξίωση έχει αποδείξει ότι είναι ικανή και διαθέτει μεράκι. Όσο για την από πλευράς της δέσμευση, όπως η ίδια λέει : «Θα εργαστώ με εντιμότητα και αφοσίωση σε οποιοδήποτε τομέα της Περιφέρειας μου ανατεθεί».

Δείτε το προφίλ της στο facebook εδώ

Info
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook