Πολύ κοντά σε ένα «διπλό» ανόδου βρέθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Ηρακλή ο Α.Ο. Χανιά, αλλά του το στέρησε με τις αποκρούσεις του ο Χουάντερσον!

Το 0-0 στο Καυτανζόγλειο βέβαια δεν αφήνει πίκρα στη Χανιώτικη ομάδα, αφού είναι αποτέλεσμα που την κρατάει για τα καλά στο… κόλπο της ανόδου.

Για να φτάσει όμως να διεκδικεί στο τέλος τη νίκη ο ΑΟΧ έπρεπε νωρίτερα ο Δημήτρης Ρίζος, στην πρώτη του συμμετοχή στα πλέι οφ και στη δεύτερη συνολικά κάτω από την εστία των «μπλε», να πραγματοποιήσει σπουδαίες επεμβάσεις, δείχνοντας ότι πέρα από τον Θεοδωρόπουλο έχει και άλλο… φύλακα-άγγελο η ομάδα.

Η αποβολή του Λίμα με δεύτερη κίτρινη στο 85’ μετέφερε το… σκηνικό στην εστία των γηπεδούχων, με τον ΑΟΧ να «αγγίζει» ένα μεγάλο «διπλό» στο φινάλε.

Ο ρέφερι Στυλιάρης διέκοψε το ματς στο πρώτο ημίχρονο για μερικά λεπτά λόγω έντασης πίσω από τον βοηθό Καλφόγλου, ενώ σε όλο το ματς σχεδόν… περιφέρονταν ανενόχλητοι φίλοι των γηπεδούχων πίσω από τη μία εστία. Μάλιστα στο φινάλε ο Κοσταντίνοφ εκτελούσε κόρνερ, τη στιγμή που οι φίλοι των γηπεδούχων τον \”σημάδευαν\” με μπουκάλια!

Οι φάσεις του αγώνα από τη Νέα Τηλεόραση

Φάσεις
8’ Σέντρα του Μπουκουβάλα, κεφαλιά του Ζάχορα μπλοκάρει εύκολα ο Ρίζος.
13’ Ο Πουρτουλίδης πασάρει στον Ζάχορα, το πλασέ του οποίου διώχνει με τα πόδια ο Ρίζος.
23’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ με το πλασέ του Λουκίνα να φεύγει λίγο έξω από την εστία.
24’ Διαγώνιο σουτ του Σκόρτσα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
40’ Ο Παγώνης βλέπει εκτός θέσης τον Χουάντερσον και προσπαθεί να τον «κρεμάσει», με τον γκολκίπερ του Ηρακλή να σώζει.
48’ Σουτ του Ζάχορα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Ρίζου.
61’ Σουτ του Μπουκουβάλα διώχνει ο Ρίζος, ο Πουρτουλίδης γυρίζει για τον Τσιλιανίδη, το πλασέ του οποίου κοντράρει στον Χατζηισαΐα και καταλήγει κόρνερ.
68’ Σουτ του Σαββίδη άουτ.
81’ Ο Ρίζος μπλοκάρει το σουτ του Πουρτουλίδη.
82’ Ο Τάι κάνει την ατομική ενέργεια και το σουτ ο Ρίζος διώχνει και εν συνεχεία με σπουδαία επέμβαση σώζει την εστία του ΑΟΧ σε σουτ του Σαββίδη.
90’ Σέντρα του Παγώνη, ο Μέλο «νικάει» στην έξοδο τον Χουάντερσον, αλλά ο Παπαστεριανός σώζει, με το σουτ του Πάγκαλου στη συνέχεια να φεύγει έξω από την εστία.
90+1’ Ατομική ενέργεια και σουτ του Λουκίνα μπλοκάρει ο Χουάντερσον.
90+2’ Κόρνερ του Κοσταντίνοφ, κεφαλιά του Παπατζίκου και σπουδαία επέμβαση του Χουάντερσον.
90+3’ Νέο κόρνερ του Κοσταντίνοφ, σουτ του Χατζηισαΐα αποκρούει εκ νέου ο τερματοφύλακας του Ηρακλή. Στο τρίτο διαδοχικό κόρνερ από τον Κοσταντίνοφ ο Χατζηισαΐας πήρε την κεφαλιά και ο Χουάντερσον πάλι αρνήθηκε το γκολ. 

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Μπουκουβάλας, Λίμα, Ιντζόγλου (63′ Παληγεώργος), Πουρτουλίδης, Σκόρτσα (72′ Τάι), Τσιλιανίδης, Ζάχορα (79′ Χιονίδης).

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Ρίζος, Παγώνης, Χατζηισαΐας, Παπατζίκος, Μανωλάς, Τσατσαρής (71′ Καμπλιώνης), Πότσι, Τσάτσος (58′ Κοσταντίνοφ), Βασιλόγιαννης (83′ Μέλο), Πάγκαλος, Λουκίνας.

10η αγωνιστική
Ηρακλής Ψαχνών-Αιγινιακός 2-0
Ολ. Βόλου-Φωστήρας 4-0
Κέρκυρα-Νίκη Β. 2-1
Ηρακλής-Α.Ο. Χανιά 0-0

Η βαθμολογία

1.Κέρκυρα 19
2.Ηρακλής Ψαχνών (4β.) 17
—————————————-
-.Νίκη Βόλου (4β.) 17
—————————————-
-.Ολυμπιακός Βόλου (1β.) 17
5.Α.Ο. Χανιά 15
6.Ηρακλής 14
7.Αιγινιακός 12
8.Φωστήρας 9

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook