Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού για την επερχόμενη νίκη στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 18 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα του δήμου Γόρτυνας, τους Αγίους Δέκα, η ομιλία του επικεφαλή της Ενωτικής Κίνησης δήμου Γόρτυνας, Σταύρου Ξυλούρη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέλυσε στους κατοίκους της περιοχής το πρόγραμμα της παράταξής του, κάνοντας ειδική μνεία στις παρεμβάσεις που θα γίνουν σχετικά με την αρχαία Γόρτυνα, προκειμένου να αναδειχθεί και να προβληθεί όπως αρμόζει στην ιστορία της. Μια προβολή που όπως τόνισε ο κ. Ξυλούρης, θα έχει ως θετικό αντίκτυπο να αποτελέσει ο αρχαιολογικός χώρος πόλο έλξης για τους επισκέπτες, βοηθώντας παράλληλα στην ανάπτυξη συνολικά της ευρύτερης περιοχής.

Νωρίς το πρωί ο Σταύρος Ξυλούρης και οι συνεργάτες του πραγματοποίησαν περιοδεία στο Ασήμι και συγκεκριμένα στο κέντρου του οικισμού, που γινόταν η λαϊκή αγορά. Εκεί συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές, λαμβάνοντας απ\’ όλους θετικά μηνύματα για τη μάχη της Κυριακής.

Σήμερα ομιλία στο Ασήμι

Σήμερα στο Ασήμι θα πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας της Ενωτικής Κίνησης Δήμου Γόρτυνας \”Ελλωτίς\”, καθώς ο Σταύρος Ξυλούρης θα μιλήσει στους κατοίκους της γενέτειράς του στις 20:30 το βράδυ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook