\”Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δίνουν σημαντικό προβάδισμα στο συνδυασμό \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” και αν παγιωθούν σε αυτά τα επίπεδα, θα είναι πολύ κοντά σε ένα ποσοστό που θα μας δώσει τη νίκη στο δεύτερο γύρο\”, δήλωσε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης στην εκπομπή Εκλογές 2014 της τηλεόρασης Creta.

Για τις απώλειες που καταγράφει ο συνδυασμός του Σταύρου Αρναουτάκη σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές ο κ. Κουκιαδάκης ανέφερε πως υπάρχουν πολλές αναγνώσεις και τόνισε πως έχει ανατραπεί το  πολιτικό σκηνικό σε όλη την Ελλάδα.

\”Αυτό που εισπράξαμε είναι η αποδοχή των πολιτών. Η αφετηρία μας είναι το σήμερα και κριθήκαμε για τις πράξεις μας και την πορεία μας ως Περιφερειακή Αρχή\” τόνισε ο κ. Κουκιαδάκης και συμπλήρωσε:

\”Ποσοστά όπως αυτό που φαίνεται να συγκεντρώνουμε μέχρι στιγμής σχηματίζουν κυβερνήσεις. Εμείς θα πάμε ευχάριστα να διεκδικήσουμε τη εμπιστοσύνη των πολιτών στον δεύτερο γύρο.\”

Ερωτώμενος αν ο Σταύρος Αρναουτάκης θα ζητήσει συνεργασία με άλλους συνδυασμούς ενόψει του δεύτερου γύρου ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου δήλωσε:

\”Εμείς ζητάμε μόνο τη συνεργασία των πολιτών. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τί θα κάνουν οι υπόλοιπες παρατάξεις. Θα αντλήσουμε ιδέες από άλλους συνδυασμούς για να κάνουμε καλύτερο το πρόγραμμά μας. Εξάλλου βρισκόμαστε πολύ κοντά με κάποιους συνδυασμούς που αποκλείστηκαν όπως για παράδειγμα με τον κ. Ανηψητάκη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook