Μετά από κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων,πραγματοποιούνται περιφερειακές συσκέψεις των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των ταμείων σε όλη τη χώρα. Στην Κρήτη θα γίνει την Τρίτη 24 Μαΐου 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση – κάλεσμα:

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που οι συνταξιούχοι χτυπιούνται από όλες τις πλευρές σε σχέση με ότι απέμεινε από τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα που κατέκτησαν μετά από πολύχρονους αγώνες από μια κυβέρνηση που δεν διστάζει να εφαρμόσει τη βάρβαρη – αντιλαϊκή πολιτική της σε βάρος μας και σε βάρος των άλλων λαϊκών στρωμάτων, των εργαζομένων, των ΕΒΕ, των φτωχών αγροτών με τη στήριξη ΝΔ και ΛΑΟΣ.

Μια πολιτική που μας αφαιρεί δώρα- επιδόματα, παγώνει τις συντάξεις μας (2 χρόνια η προηγούμενη 3 χρόνια η σημερινή) κατακρεουργεί τις επικουρικές συντάξεις καταβαλλόμενες και μελλοντικές, εφαρμόζει ΛΑΦΚΑ σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, πετσοκόβει το δικαίωμα για λουτροθεραπεία μέσω των γνωστών Θεραπευτικών Δελτίων. Γενικά μας ξεζουμίζει με την ακρίβεια και τις περικοπές στην περίθαλψη με τα χαράτσια στα νοσοκομεία με τη συνταγογράφηση που μας υποχρεώνει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού εξαίρεσε από τις λίστες εκατοντάδες φάρμακα.

Η πολιτική αυτή που παίρνει από τους πολλούς για να δώσει στους λίγους, όσους «μνημονιακούς» φερετζέδες και να βάλει δεν κρύβεται, ότι ευνοεί το κεφάλαιο

Ήταν προαποφασισμένη η πολιτική αυτή και τώρα βρήκαν την ευκαιρία να την εφαρμόσουν τρομοκρατώντας το λαό με τα περί χρεοκοπίας κλπ αξιοποιώντας την καπιταλιστική κρίση.

Αυτή η πολιτική πρέπει να απαντηθεί για άλλη μια φορά από τους συνταξιούχους, το εργατικό και μαζικό κίνημα γενικότερα.

Έτσι μετά από κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων πραγματοποιούμε περιφερειακές συσκέψεις των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των ταμείων σε όλη τη χώρα.

Στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαΐου 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.

Σκοπός των συσκέψεων είναι η οργάνωση μεγάλων πανσυνταξιουχικών συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα ώστε οι συνταξιούχοι να διαδηλώσουν για άλλη μια φορά τα δίκαια αιτήματα τους και την καταδίκη αυτής της πολιτικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook