Πυκνώνουν οι επαφές Ολάντ – Τριερβελέρ το τελευταίο διάστημα καθώς, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Σοσιαλιστής πρόεδρος της Γαλλίας έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πρώην ερωμένη του. Αυτή τη φορά, ο ένοικος των Ηλυσίων έστειλε στη Βαλερί μήνυμα συμπαράστασης με αφορμή την υπόθεση των μαθητριών της Νιγηρίας που παραμένουν υπό ομηρεία από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Μπόκο Χαράμ». 
Σε συνέντευξή της στο Canal +, η Γαλλίδα δημοσιογράφος δήλωσε ότι ο Φρανσουά Ολάντ της έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο της εκφράζει την συμπαράστασή του στην πρόσθεσή της να συμμετάσχει στην παγκόσμια εκστρατεία για την απελευθέρωση των κλεμμένων κοριτσιών της Νιγηρίας.
Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», η δημοσιογράφος του «Paris Matc» ήταν ανάμεσα στις επώνυμες Γαλλίδες που είχαν κινητοποιηθεί την προηγούμενη εβδομάδα στο Τροκαντερό του Παρισιού για την άμεση απελευθέρωση των μαθητριών της αφρικανικής χώρας. Οπως η ίδια υποστηρίζει, ο ένοικος των Ηλυσίων έχει συγκινηθεί με την παγκόσμια κινητοποίηση για τα κλεμμένα κορίτσια της Νιγηρίας, η τύχη των οποίων εξακολουθεί να αγνοείται. 
Μετά το χωρισμό του με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται να έχει επαναπροσεγγίσει την πρώην ερωμένη του, Βαλερί Τριερβελέρ, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν έντονα στο Παρίσι.
Από τις αρχές Μαρτίου, ο Γάλλος πρόεδρος έχει αρχίσει να στέλνει λουλούδια και sms με κολακευτικά σχόλια προς τη Βαλερί. Αυτή τη φορά, όμως προσπάθησε να προσεγγίσει τη Βαλερί μέσω ενός… ανθρωπιστικού θέματος. Η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας δήλωσε επίσης στο Canal+ ότι πλέον δε θέλει να ασχολείται με την πολιτική της Γαλλίας αλλά μόνο με διεθνή θέματα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook