Τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ αποδέχτηκε ο πρώην υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντησή του σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους, αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ως ένα «από τα πιο άξια, ικανά, μαχητικά στελέχη που διαθέτει η παράταξη». «Κέρδισε και δίνει πάντα μάχες για τη μεταρρύθμιση. Ως εκ τούτου θα είναι από το τρίτο θερινό τμήμα και μετά στην Ολομέλεια κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για την παράταξη», διευκρίνισε
«Εγώ παραμένω πάντα πιστός στην παράταξη και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης.
Σημειώνεται πως τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ κατείχε ο αντικαταστάτης του σήμερα στο υπουργείο Υγείας, Μάκης Βορίδης. 
Πληροφορίες ήθελαν τον κ. Γεωργιάδη να αρνείται τη συγκεκριμένη θέση, αμέσως μετά τον ανασχηματισμό της περασμένης Δευτέρας. Τελικά όμως αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο κ. Σαμαράς.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook