Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε η Επισκοπή, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπάμπη Πετράκου.

Πρόκειται για 23χρονο αμυντικό μέσο, που αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Παίκτης μας είναι από σήμερα ο Μπάμπης Πετράκος! Η ομάδα μας  προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφή για φέτος μ’ έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή ο οποίος κατάγεται από την Ημαθία...

Ο Μπάμπης Πετράκος είναι 23 ετών κι αγωνίζεται σε θέση αμυντικού χαφ. Παίζει ως «6αρι» κι έχει τα φόντα να αγωνιστεί σε μια ακόμα πιο δημιουργική θέση (σαν «8άρι»). 

Η ομάδα μας ανακοίνωσε άμεσα τον παίκτη ο οποίος θα βρίσκεται στην επερχόμενη προετοιμασία του Ιουλίου. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της φετινή μεταγραφή. Ο Χαράλαμπος Πετράκος είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.
Στο παρελθόν, ο Πετράκος έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Διαβατού (τοπική κατηγορία), στη Νάουσα, στους Πόντιους Κατερίνης ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε με ιδιαίτερη επιτυχία στη Ζάκυνθο». 

Πετράκος: «Να βιώσω ανάλογα όπως με τη Ζάκυνθο μια άνοδο»

Ο νεοαποκτηθέντας παίκτης της Επισκοπής, έδειχνε πολύ χαρούμενος μετά τη συμφωνία με την ομάδα του Ρεθύμνου, δηλώνοντας στο aoepiskopis.gr τα εξής: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη και την Επισκοπή. Νιώθω όμορφα που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο σε μια ομάδα όπως την Επισκοπή.
Είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος όπως πιστεύω ότι είμαι κι εγώ σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. 
Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν κι εύχομαι στο τέλος, να πάνε όλα καλά.
Με τη Ζάκυνθο κατορθώσαμε να βγούμε στην Football League ωστόσο, τα όνειρά μου δεν σταματάνε εδώ. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα και να βιώσω κάτι ανάλογο με το νέο μου σύλλογο».

Ποιος είναι ο Μπάμπης Πετράκος:

Χαράλαμπος Πετράκος: 1-10-1991 
Θέση: Αμυντικός χαφ.  Ύψος: 1.84, κιλά: 78

ΈΤΟΣ    ΟΜΑΔΑ                                       ΣΥΜΜ.    ΓΚΟΛ
08/09    Ατρόμητος Διαβατού (Α’ τοπικό)
09/10    Νάουσα                                          21             3
10/11    Νάουσα                                          24             7    
11/12    Πόντιοι Κατερίνης                             2              0
12/13    Ζάκυνθος                                       19             1
13/14    Ζάκυνθος                                       14             0