Μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο πρώην γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης απάντησε σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ζητήσει αποζημίωση μετά την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

«Δεν έχω ζητήσει ούτε ένα ευρώ», αναφέρει ο κ. Θεοχάρης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα.

Μάλιστα ο πρώην γ.γ. Εσόδων έσπευσε να ευχαριστήσει όσους όπως γράφει τον περιέβαλαν με αγάπη αυτές τις μέρες. «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που μου έστειλαν καλά λόγια αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κατέβαλα το προηγούμενο διάστημα να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες που η ΓΓΔΕ δίνει στους πολίτες.

Πολλοί από εσάς με σταματάτε στον δρόμο για να μου πείτε πως παρόλο που σας "έκαψα" έκανα καλά και με επαγγελματισμό τη δουλειά μου. Αυτό με συγκινεί και με κάνει να νιώθω πως ο αλτρουισμός που υποκρύπτει αυτή η συμπεριφορά δείχνουν πως είμαστε πολύ πιο ώριμοι από όσο θέλουν πολλοί να μας παρουσιάσουν.

Φεύγω από την ΓΓΔΕ αφήνοντας πίσω ένα έργο που μιλάει μόνο του: Σε κάθε τομέα είχαμε πρόοδο: εισπράξεις, τήρηση του προϋπολογισμού, αναδιοργάνωση, αξιοκρατία, κυνήγι φοροδιαφυγής ακόμη και από τους πλούσιους.

Αυτό έγινε όσο αναδιοργανώναμε τα πάντα στην διοίκηση κόντρα σε νοοτροπίες και συμφέροντα» ανέφερε ο κ. Θεοχάρης.

protothema.gr