Το φετινό Μουντιάλ θα περάσει σίγουρα στην ιστορία ως το πιο σέξι, το πιο ερωτικό Παγκόσμιο Κύπελλο από καταβολής του θεσμού!

Δεν είναι μόνον το ότι διεξάγεται στη Βραζιλία, με όποιους συνειρμούς φέρνει αυτή η χώρα στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους – και θαυμαστές του ωραίου φύλου – αλλά στον γενικότερο… ερωτισμό που αποπνέει η διοργάνωση βοηθούν τα μάλα αρκετές ωραίες κυρίες που προσπαθούν να μετατραπούν σε Μούσες του Μουντιάλ.

Και για να το πετύχουν μετέρχονται κάθε μέσου και τρόπου…

\"\"

Οι πιο “ακραίες” παρουσίες μέχρι τώρα είναι αυτές της Κροάτισσας Νίβες Σέλσιους, της Βραζιλιάνας Αντρέσα Ούρατες και της αμερικανο-ιταλίδας Μελίσσα Σάτα.

Όλες τους επέλεξαν να εμφανιστούν ημίγυμνες και με καλυμμένο το σώμα τους με άκρως εντυπωσιακό bodypainting. Οι ίδιες λένε πως το έκαναν για να φέρουν γούρι στις ομάδες που υποστηρίζουν, το σίγουρο πάντως είναι πως έφεραν τη… χαρά στο φιλοθεάμον κοινό.

Για του λόγου το αληθές ιδού και τα πειστήρια.

Αρχής γενομένης από την Κροάτισσα και αρκούντως πληθωρική Νίβες Σέλσιους η οποία αποφάσισε να στηρίξει με τον δικό της τρόπο τους συμπατριώτες της που αγωνίζονται στο Μουντιάλ. Για τους… ψαγμένους, να θυμίσουμε πως η κυρία Σέλσιους είχε στο πρόσφατο παρελθίν μια έμμεση σχέση και με τη χώρα μας, καθώς δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του Κροάτη πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ντίνο Ντρπιτς.

\"\"

Η πληθωρική κυρία Ντρπιτς λοιπόν έκανε το σχετικό bodypainting και ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter. Πάντως γούρι στην Εθνική της έφερε, αν τουλάχιστον κρίνουμε από το χθεσινό 4-0 της Κροατίας επί του Καμερούν.

Αναλόγων προσόντων και… προθέσεων απεδείχθη και καλλίπυγος κυρία Αντρέσα Ούρατς. Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα δηλώνει ρεπόρτερ σε τοπικό κανάλι και ήδη είχε στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της όταν υποδέχθηκε γυμνόστηθη τον Ρονάλντο και την αποστολή της Πορτογαλίας στην άφιξή της στη Βραζιλία, πριν αρχίσουν οι αγώνες. Η Αντρέσα λοιπόν επανέλαβε την απόπειρά της να δει από κοντά τον Ρονάλντο και την παρέα του, αυτή τη φορά όμως επέλεξε να είναι λίγο πιο “σεμνή”.

Γδύθηκε και πάλι βέβαια, αλλά τώρα είχε βάψει το κορμί της με τα χρώματα της Πορτογαλίας, σωστότερα με τη φανέλα (;) του Ρονάλντο. Πάντως ούτε τώρα κατάφερε να δει από κοντά τα αστέρια των Πορτογάλων, αφού εκδιώχθηκε από την προπόνηση της ομάδας, προφανώς υπό το φόβο πως θα αποσυντόνιζε τους παίκτες…

\"\"

Τέλος, η Μελίσσα Σάτα, γνωστή και μη εξαιρετέα στους Ιταλούς φιλάθλους αφού έχει στο παρελθόν απασχολήσει τα σκαδαλοθηρικά έντυπα της χώρας της με τους δεσμούς της με διάσημους Ιταλούς ποδοσφαιριστές, είχε προσφέρει θέαμα στο ανδρικό κοινό όταν είχε ποζάρει, το 2010, για το περιοδικό FHM γυμνή και με το κορμί της ζωγραφισμένο στα χρώματα της Εθνικής Ιταλίας.

Η κυρία Σάτα βρίσκεται στη Βραζιλία με την ιδιότητα της αθλητικής συντάκτριας για να καλύψει τους αγώνες της Εθνικής Ιταλίας και μεσοβδόμαδα επανέλαβε το… κόνσεπτ της φωτογράφισής της με bodypainting και πολλή φαντασία…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook