Αν πιστεύετε ότι όλοι οι ληστές είναι αδίστακτοι και σκληροί κάνετε λάθος αφού, αν κρίνει κανείς από το παρακάτω βίντεο, υπάρχουν κακοποιοί που έχουν και μια πιο... ευαίσθητη πλευρά.

Κι όμως, ο ληστής που «πρωταγωνιστεί» στο συγκεκριμένο βίντεο, ξέσπασε σε κλάματα, μπροστά στο θύμα του, όταν συνειδητοποίησε πως το σχέδιό του δεν πήγαινε τόσο καλά, όσο θα ήθελε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών και οι κάμερες ασφαλείας «συνέλαβαν» τον ληστή να κλαίει.

Παρά το γεγονός ότι είχε πάρει όλα τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή του ξενοδοχείου, ο δράστης ήθελε να αδειάσει και το χρηματοκιβώτιο, ωστόσο, όταν η υπάλληλος του είπε ότι δεν είχε τα κλειδιά, εκείνος συγχύστηκε.

Ο ληστής είπε στη γυναίκα ότι θα την πυροβολούσε αν δεν του έδινε τα κλειδιά για το χρηματοκιβώτιο αλλά και αν δεν του επέτρεπε να έχει πρόσβαση στο υλικό από τις κάμερες ασφάλειάς.

Όμως, η υπάλληλος του ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να έχει καμία πρόσβαση σε αυτά και ο ληστής ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε από το ξενοδοχείο με δάκρυα στα μάτια...protothema.gr