Με τη γιορτή της Ακαδημίας ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Ερασιτέχνη Πλατανιά.
Οι μικροί αθλητές των \”ερυθρόλευκων\” είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τον Φανούρη Γουνδουλάκη, που παρευρέθηκε στην όμορφη εκδήλωσε που διοργανώθηκε στον Πλατανιά.
Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

«Με μία εκδήλωση ψυχαγωγικού, αλλά και παιδαγωγικού χαρακτήρα ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις Ακαδημίες του Πλατανιά Χανίων.
Η εκδήλωση, που οργάνωσε ο Ερασιτέχνης Α.Ο. Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στον φιλόξενο «Πολυχώρο» του Πλατανιά («Platanias Exhibition Center»), όπου οι δεκάδες μικροί αθλητές, κάτω των 11 ετών, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από παιχνίδια καθώς και να ενημερωθούν για την αρχαία ελληνική τεχνολογία, στο πλαίσιο σχετικής έκθεσης που φιλοξενείται στον συγκεκριμένο χώρο.
Παράλληλα, οι μικροί αθλητές έλαβαν δώρα από το Official Store της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων καθώς και αυτόγραφα από τον Φανούρη Γουνδουλάκη, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.
Σημειώνεται, ακόμη, ότι πραγματοποιήθηκε κλήρωση, με τον νικητή να κερδίζει ένα ποδήλατο.
Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ευχαρίστησε τους υπευθύνους των Ακαδημιών, τους προπονητές και τους μικρούς αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και ευχήθηκε στα παιδιά υγιεία και πρόοδο.»

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook