Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα θέματα που αφορούν τα δικαιώματα των ζώων, η Δήμητρα Φουντεδάκη μάχεται για τους τετράποδους φίλους της που ζουν στον δρόμο. 



Η ξανθιά καλλονή ονειρεύεται έναν κόσμο χωρίς αδέσποτα και παρά το γεγονός ότι βρίσκει διαρκώς εμπόδια στον δρόμο της, δεν το βάζει κάτω. Μάλιστα δηλώνει πως θα πόζαρε γυμνή για βοηθήσει μια φιλοζωική καμπάνια. «Μπορεί κάποιοι να μου πουν πως βουλιάζει η Ελλάδα κι εγώ συνεχίζω να ασχολούμαι με τα ζώα, ωστόσο το θέμα των αδέσποτων είναι κάτι που με απασχολεί πολύ. Αν και προσπαθώ να βοηθήσω, λόγω της οικονομικοκοινωνικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας είναι δύσκολο. Ωστόσο θα συνεχίσω να προσπαθώ. Εν ανάγκη θα έκανα και γυμνή φωτογράφηση» δηλώνει το εντυπωσιακό μοντέλο. 



Η Δήμητρα κατάγεται από την Κρήτη και τη Σάμο: «Από το Ρέθυμνο είναι ο μπαμπάς μου και από τη Σάμο η μαμά. Μεγάλωσα στη Σάμο, αλλά ήρθα στην Αθήνα λόγω δουλειάς» εξηγεί η Δήμητρα Φουντεδάκη, η οποία το 2007 είχε στεφθεί Miss Young στα πελοποννησιακά καλλιστεία: «Από τότε δεν έχω λάβει ξανά μέρος σε άλλο διαγωνισμό ομορφιάς. Θεωρώ πως πλέον δεν έχει να μου προσφέρει κάτι η συμμετοχή μου σε καλλιστεία. Εχω κάνει ήδη τον κύκλο μου στο επάγγελμα».



Η Δήμητρα ζει μόνη της στην Αθήνα και αυτό τον καιρό, όπως μας είπε, δεν βρίσκεται σε σχέση. Περνάει καλά με τις φίλες της και το γατάκι της που της κάνει συντροφιά τα κρύα βράδια του χειμώνα. Καθημερινά δεν παραλείπει τη συστηματική σωματική άσκηση: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς γυμναστική. Κάθε μέρα κάνω aerobic και δύο φορές την εβδομάδα βάρη» λέει αποκαλύπτοντάς το μυστικό του καλλίγραμμου κορμιού της.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

apospasma.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook