Ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων ΙΡΙΣ συνδιοργανώνουν και φέτος την Ετήσια Γενική Έκθεση των Μελών του Συλλόγου, με τίτλο ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2014, στην Πύλη της Άμμου (Σαμπιονάρα), από 9 Ιουλίου έως και 20 Ιουλίου 2014. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ» ιδρύθηκε το 1997, με σκοπό την καλλιέργεια και προβολή της Γυναικείας Καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης, τη δραστηριοποίηση των γυναικών των Χανίων, αλλά και τη συνεργασία με κάθε άλλο φορέα με παραπλήσιους σκοπούς, καθώς και την αμοιβαία ένθερμη υποστήριξη των μελών του ως δημιουργών.

Η ΙΡΙΔΑ – σύλλογος, ας σημειωθεί, μη κερδοσκοπικός που δεν επιχορηγείται από πουθενά – περιλαμβάνει τα εξής τμήματα: Ζωγραφική, Αναλογική και Εικαστική Φωτογραφία, Αγιογραφία, Κεραμική, Κολλάζ, Ζωγραφική σε μετάξι, πέτρα και γυαλί, Ξυλογλυπτική, Μικρογλυπτική σε πολυμερή πηλό, Χαρακτική σε γυαλί, Παραδοσιακές και Πορσελάνινες κούκλες, Διακοσμητικές Καλλιτεχνικές κατασκευές και Κρητική Ενδυμασία.

Διάρκεια Έκθεσης: 9 Ιουλίου έως και 20 Ιουλίου 2014
Ώρες επισκέψεων: 11.00 π.μ.- 2.00 μ.μ. και 7.00 μ.μ. – 11.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook