Η “ανθρώπινη Barbie”, Valeria Lukyanov (28), από την Οδησσό της Ουκρανίας ίσως κινδυνεύει να χάσει το στέμμα της από τη μικρότερη συμπατριώτισσά της, Alina  Kovalevskaya (21).
Η Alina είναι η νέα ζωντανή “κούκλα” που βρίσκεται στο κυνήγι του δικού της “αληθινού Ken”.

Κατά ένα περίεργο τρόπο, στην Οδησσό υπάρχουν αρκετές κοπέλες, εκτός από την Alina και τη Valeria, που προσπαθούν να υιοθετήσουν μία κουκλίστικη εμφάνιση, γεγονός που οδήγησε τους κατοίκους να αναφέρονται σ\’ αυτή την εμμονή ως “γρίπη της Barbie”.

Η Alina με την κουκλίστικη ομορφιά έχει κάνει θραύση στο Διαδίκτυο, με τα videos της στο YouTube να συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες views. Η ίδια έχει μία σειρά από αφοσιωμένους ακολούθους στα ρωσικό κοινωνικό δίκτυο VK, και βομβαρδίζεται συχνά από αιτήματα για αυτόγραφα, διακηρύξεις αγάπης, ακόμα και προτάσεις γάμου. Παρ\’ όλα αυτά, η ίδια δηλώνει ότι ψάχνει ακόμα τον τέλειο άντρα.

\"\"

Η 21χρονη κοπέλα, που σπουδάζει ψυχολογία και κοινωνική εργασία στο Πανεπιστήμιο της Οδησσού, έχει ξανθά μαλλιά μετρίου μήκους και φοράει συχνά φακούς επαφής, που της προσδίδουν ένα κενό, κουκλίστικο βλέμμα.

Δηλώνει ότι θα ήθελε δύο παιδιά και δεν αποκλείει την πιθανότητα να υιοθετήσει ένα κάποια μέρα.

news247.gr

\"\"

 

Η Valeria, από την άλλη, η οποία έγινε διάσημη το 2012, μετά από μία σειρά videos, στα οποία έδινε “πνευματικές συμβουλές” είναι πιο αμφιλεγόμενη. Είναι γνωστή για τη μοναδική της εμφάνιση, με τη μικροσκοπική της μέση – λιγότερο από 46 εκατοστά – και τις αμφιλεγόμενες απόψεις της σχετικά με την εθνικότητα, οι οποίες ευθύνονται για το χαρακτηρισμό που της έχει αποδοθεί ως “ρατσιστικής εξωγήινου”.  Σε μια συνέντευξή της, η οποία, όπως είναι αυτονόητο, προκάλεσε μια τεράστια και άμεση αντίδραση,  ισχυρίστηκε ότι τα διαφυλετικά ζευγάρια κάνουν την ανθρώπινη φυλή πιο άσχημη, προκαλώντας αύξηση στην πλαστική χειρουργική.

\"\"

 

Τα χαρακτηριστικά της, που θυμίζουν ξωτικό, πυροδότησαν διαμάχη, με πολλούς να αναρωτιούνται σε πόσες χειρουργικές επεμβάσεις υποβλήθηκε για να επιτύχει την απόκοσμη εμφάνισή της. Η ίδια, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι έχει βάλει μόνο εμφυτεύματα στήθους και ότι, πέρα από αυτό, η εμφάνισή της είναι αποτέλεσμα δίαιτας και άσκησης.

\"\"

 

Οι δύο κοπέλες ήταν φίλες παλιότερα, αλλά η φιλία τους έχει κλονιστεί από τότε.

(Πηγή: Daily Mail)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook