Παρά την πληροφόρηση που υπήρχε τη Δευτέρα (07/07) για προφορική συμφωνία του Α.Ο. Χανιά με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, τελικά ο χαρισματικός ακραίος επιθετικός δεν θα φοράει τα μπλε του χρόνου!
Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή, που είχε συνολικά σε Κύπελλο και πρωτάθλημα 37 συμμετοχές με 5 ασίστ και 1 γκολ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 απέκτησε ακόμη τον 23χρονο μέσο Ανδρέα Βασιλόγιαννη. Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης έχει ύψος 1,82 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Δύνη στην Πάτρα, τον Μάϊο του 2007 πήρε μεταγραφή για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Στις 31/10/2007 πραγματοποίησε το ντεμπούτο με τους ερυθρόλευκους, στον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Λάρισα. Τον Αύγουστο του 2010, δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Πειραιώς, όπου αγωνίστηκε σε 22 ματς και σκόραρε τρία γκολ. Την επόμενη χρονιά, παραχωρήθηκε δανεικός, στον Απόλλωνα Λεμεσσού. Συνέχισε έπειτα στη Γλυφάδα, με την οποία κατέγραψε 14 συμμετοχές. Το 2012, δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα, με την οποία αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια. Μετά τη λήξη του δανεισμού του από τους Φαίακες, επέστρεψε στον Ολυμπιακό και λίγους μήνες αργότερα υπέγραψε στον Α.Ο. Χανίων όπου έκανε μια εξαιρετική χρονιά έχοντας 33 συμμετοχές, δύο γκολ και πέντε ασίστ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook