Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο Σύροι, ηλικίας 22 και 27 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για Γενεύη Ελβετίας.

Επιπλέον, χθες το πρωί συνελήφθη 25χρονος από τη Συρία, διότι επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου.

Σε μεταγενέστερο χρόνο συνελήφθησαν, ακόμη πέντε Σύροι ηλικίας από 18 έως και 35 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν για το Παρίσι Γαλλίας με πλαστά έγγραφα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 20 και 48 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών, θα αναχωρούσαν από τη χώρα με προορισμό ο 20χρονος τις Βρυξέλλες Βελγίου και ο 48χρονος τη Στοκχόλμη Σουηδίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.