Ένας μικρός Βρετανός, μόλις τριών ετών, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με το αυτόματο αυτοκίνητο των γονιών του και φυσικά να το οδηγήσει ο ίδιος!

Ο μικρός βρήκε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, πρόκειται για ένα αυτόματο Subaru impreza και περνώντας πάνω από δύο αναχώματα, βρέθηκε μέσα στον κήπο μιας παμπ!

Η αστυνομία κλήθηκε για το περιστατικό και εκπρόσωπός της δήλωσε ότι ο μικρός στάθηκε τυχερός, αφού βγήκε από το αυτοκίνητο μόνο με ένα ελαφρύ χτύπημα στο κεφάλι. Ευτυχώς, ο δρόμος που κινήθηκε ο ανήλικος οδηγός δεν ήταν κεντρικός και έτσι δεν υπήρξαν θύματα, ούτε και συγκρούσεις με άλλα οχήματα.

Η υπεύθυνη της παμπ, που φέρει το όνομα Duke of Cumberland Arms και υπάρχει στην περιοχή από τον 16ο αιώνα, όταν ρωτήθηκε για το συμβάν δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο και αρκέστηκε να δηλώσει ότι την στιγμή του ατυχήματος, κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν ήταν μέσα στο κτήριο.

Ο ζωηρός μικρός μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα που έφερε στο κεφάλι ήταν ελαφρύ, όμως το αυτοκίνητο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας καταστράφηκε ολοσχερώς.

protothema.gr