Στην 2η θέση του τουρνουά πόλο που διοργάνωσε στο Ρέθυμνο, ο τοπικός Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, τερμάτισε η ομάδα Παίδων του Ν.Ο. Χανίων.

Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με επιτυχία ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά πόλο που διεξήχθη στο Ρέθυμνο από τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου, η ομάδα Παίδων του Ν.Ο. Χανίων.


Οι πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη και του Ηλία Μαχαίρα είχαν την δυνατότητα να δώσουν πέντε δυνατά φιλικά παιχνίδια το τριήμερο από Τρίτη έως Πέμπτη (22-24/7) στο πλαίσιο της προετοιμασίας που αφορά πλέον την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τους δύο προπονητές να βγάζουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. 

\"Tournoua-Rethimno\"

Η Παιδική ομάδα του Ν.Ο.Χ. κατετάγη στη 2η θέση του τουρνουά, με την ιταλική 09 να αναδεικνύεται νικήτρια, υπερισχύοντας στην συνολική διαφορά τερμάτων, αφού το μεταξύ τους παιχνίδι, που ήταν ένας άτυπος τελικός, έληξε με το ισόπαλο σκορ 6-6. Ο Ν.Ο.Χ. αντιμετώπισε ακόμα τον Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ, τον Ν.Ο. Ρεθύμνου 1 και τον Ν.Ο. Ρεθύμνου 2.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά ήταν οι: Μητράκης, Λαδόπουλος, Μανιουδάκης, Βολτυράκης, Αποστολάκης, Τζουβαδάκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Γουρνεζάκης, Πατρικάκης, Καρακαλίδης, Μαλινάκης, Δασκαλάκης, Μπελώνης, Βουράκης, Μπιτσάκης και Μαστορακάκης.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook