Για τις σημαντικές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με την κατασκευή κόμβων που θα διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων και θα ανακουφίσουν τους οδηγούς αλλά και τις εργασίες ανάπλασης των βασικών οδών πρόσβασης και του Περιβάλλοντα χώρο του «Πολιτιστικού – Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου – Φάση Α’ ενημερώθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης από τον ανάδοχο και τους επιβλέποντες των έργων .

Ο Δήμαρχος βρέθηκε στην συμβολή τον οδών Κονδυλάκη , Γ. Γεωργιάδη και Φθενών όπου κατασκευάζεται κυκλικός κόμβος αλλά και υποδομές ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, (οι σωλήνες που τοποθετούνται είναι νέας τεχνολογίας) πεζοδρόμια και Ηλεκτροφωτισμός όπου οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Στα πλαίσια των έργων αυτών περιλαμβάνεται η ανάπλαση από τα ΚΤΕΛ Μεσσαράς στην συμβολή της 62 Μαρτύρων, πλατεία Κόρακα, Χανιόπορτα, Πύλη Παντοκράτορα μέχρι την συμβολή της οδού Καλοκαιρινού και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, της οδού Πλαστήρα από την Χανιόπορτα μέχρι την οδό Έβανς, Καινούργια Πόρτα και Πύλης Ιησού συμπεριλαμβανομένου του πάρκου του Πανανείου και του πεζόδρομου από τη οδό Σπιναλόγκας περιμετρικά του Πολιτιστικού Κέντρου.Επίσης από το κομμένο Μπεντένι μέχρι την συμβολή της Πλαστήρα, Κονδυλάκη, Γ. Γεωργιάδη και Φθενών.