Έκτακτη σύγκλιση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου (ΑΣΣ) συγκάλεσε για σήμερα στις 14:00 ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς, με αποκλειστικό αντικείμενό του την επισκόπηση και εξέταση της τρέχουσας καταστάσεως, αναφορικώς με τα οικονομικά του προσωπικού, τη βιωσιμότητα των Μετοχικών Ταμείων και γενικότερα τη διαμορφωθείσα κατάσταση.
Στο ΑΣΣ, το ανώτατο συλλογικό όργανο του κάθε Κλάδου, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ελληνικού Στρατού, συμμετέχουν όλοι οι εν ενεργεία αντιστράτηγοι του ΕΣ, υπό την προεδρία του εκάστοτε Αρχηγού ΓΕΣ και έχει αρμοδιότητα εξετάσεως και λήψεως αποφάσεως για όλα τα θέματα του Κλάδου. Επομένως αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η όποια απόφασή του ή γενικότερη δράση του.
Πάντως είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, ότι σε ανύποπτο χρόνο, πριν από δύο ημέρες, ο Αρχηγός ΓΕΣ εξέφραζε την εντονότατη πικρία του και τον προβληματισμό του, αναφορικώς με την αιφνιδιαστική εξαγγελία των μέτρων για τα Μετοχικά Ταμεία και το εφάπαξ του προσωπικού και τις σχετικές «διαρροές» προς τον τύπο, χωρίς να ενημερώνεται η ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία τα διαβάζει και αυτή στον τύπο.
«Τρέχουμε εκ των υστέρων να καθησυχάσουμε τον κόσμο μας, κάνοντας ταυτοχρόνως τους ντετέκτιβ για να μάθουμε τι γίνεται», τόνισε χαρακτηριστικώς για να δείξει πως έχει η κατάσταση.

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook