Η Επισκοπή θα συνεχίσει να ταξιδεύει με τη Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης και για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, αφού ανανέωσε τη συνεργασία μαζί της.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΝΕΚ είναι ο μεγάλος χορηγός μεταφοράς για την Επισκοπή! Με τη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ θα πορεύεται στα ταξίδια της και φέτος η ομάδα μας. Ο σύλλογός μας, για μία ακόμη χρονιά, σύναψε συνεργασία με την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης για τη σεζόν 2014-15 και μαζί, τραβούν ρότα μπρος τα εμπρός στο νέο ταξίδι για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Football League...

Πρόκειται για μία συνεργασία ανεκτίμητης αξίας γιατί πέρα από την οικονομική, ιδιαίτερα σημαντική είναι και η ηθική στήριξη που αισθάνεται ο σύλλογός μας.

Σήμερα το πρωί  μάλιστα, οριστικοποιήθηκε το deal με τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου μας κ. Βουτσίδη και την Διευθύντρια Marketing κα Ειρήνη Σίμου να δίνουν τα χέρια (βλ. φωτό) στα Χανιά.Πολλές ευχαριστίες λοιπόν στην κα Σίμου αλλά και στην κα Άννα Νικολακάκη του τμήματος marketing που ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στις ανάγκες της ομάδας μας.Η Επισκοπή Ρεθύμνου, αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που θα αρμενίζει το Αιγαίο Πέλαγος με τα πολυτελή πλοία της ΑΝΕΚ.»