Το θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ στο Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση του, παρουσίασε, με την χορηγία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, την νέα του θεατρική παραγωγή με τίτλο: \”Λονδίνο\”.

Η παράσταση που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αφορά δυο μονολόγους γραμμένους απο τον Βρετανό συγγραφέα Σαιμον Στήβενς, \”Τέρμιναλ 5\” και \”Θαλάσσιο Τείχος\”

\"\"       \"\"

Η μετάφραση του έργου είναι του Δ.Κιούση, η σκηνοθεσία του Διαμαντή Αντώνη και τους μονολόγους αποδίδουν οι :

Ειρήνη Κουτσακη – Τέρμιναλ 5 και Αντωνης Διαμαντης – Θαλάσσιο Τείχος

Η πρεμιέρα της παράστασης έγινε το Σαββατο 14 Μαίου στις εγκαταστάσεις της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΑΕ στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλειου.

\"\"    \"\"

Και επειδή το πάντρεμα ξεχωριστών γεύσεων με την μπίρα δεν είναι ποτέ τυχαίο, μετά το τέλος της παράστασης, η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ διοργάνωσε βραδιά γευσιγνωσίας μπίρας, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εδέσματα συνδιασμένα με τα είδη μπίρας που τους ταιριάζουν.
 
\"\"  \"\"
 
Ήταν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βραδιά, στο πλαίσιο της χορηγικής στηριξης που προσφέρει η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ , σε καινοτόμες και αξιόλογες πολιτιστικές προσπάθειες και σε τοπικό επίπεδο .

\"\"

Οι παραστάσεις συνεχίζονται στο θέατρο ΟΜΜΑ (περιοχή Γιοφυρος), την Κυριακή 30/5 και ώρα 9μμ., ενώ θα ακολουθήσουν παραστάσεις και σε άλλες πόλεις, πάντα με χορηγό την ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook