Χορευτική Ομάδα του Ομίλου Παιδείας & Πολιτισμού \”ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ\” (www.Aetogiannis.gr) υποστήριξε με την μουσική και τον χορό της, την φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο \”Δώστε χρώμα στην ζωή τους\” που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο της Αγίας Παρασκευής στον Λιμένα Χερσονήσου για την ενίσχυση της δημιουργίας Παιδικού Χωριού SOS στην Κρήτη.
Πρόκειται για ένα ακόμα φιλανθρωπικό παζάρι το οποίο διοργάνωσε το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής \”Τα Ζουζουνάκια\” της Χερσονήσου με πολλές καλλιτεχνικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες και εκπλήξεις. Η εκδήλωση εντασσόταν στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων από την ίδρυση του Κέντρου ενώ αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς από παρόμοιες φιλανθρωπικές δράσεις που οργανώνονται έντονα τα τελευταία χρόνια.
Η Διεθνής Ομάδα HIPPO έδωσε Θεατρική Παράσταση με τίτλο \”Φουτουρία\”, το ΟΜΜΑ Studio του Αντώνη Διαμαντή οργάνωσε παράσταση κούκλας για παιδιά, το μουσικό σχήμα Volcanis μάγεψε με τις φωνές των μελών του ενώ οι χορευτές του Ομίλου \”ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ\” ξεσήκωσαν το κοινό με τους εντυπωσιακούς χορούς τους και έδωσαν ένα παραδοσιακό χρώμα στην όλη διοργάνωση.
Σε όλο τον αύλειο χώρο του Θεάτρου λειτούργησε πολυποίκιλο Bazzar με χειροποίητες κατασκευές. Συμμετείχαν στην όλη διοργάνωση το Πνευματικό Κέντρο Χερσονήσου, το Φιλόπτωχο Ταμείο Χερσονήσου και ο Σύλλογος Γυναικών \”Βριτόμαρτυς\”. Χορηγοί της εκδήλωσης τα Flocafe και ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού \”Αετογιάννης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook