Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο ανοικτό θέατρο «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ» και ώρα 21:30,συναυλία με το μουσικό σύνολο «ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ» .

Το «ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ» είναι ένα συγκρότημα που εδρεύει στo Ρέθυμνο της Κρήτης .
Πάνω σε μουσικούς πειραματισμούς, ήρθε το πάντρεμα της κρητικής λύρας με το μπουζούκι, δημιουργώντας κατά βάση έναν φολκλορικό ήχο, θέλοντας όμως να επιτύχουν μια αρμονική συνύπαρξη στην τόσο πλούσια μουσική παράδοση του τόπου μας.

«Επηρεασμένοι από την έντεχνη σκηνή με το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το ροκ στοιχείο να συνυπάρχουν αρμονικά, και βέβαια με ειδικό βάρος στο παραδοσιακό μας τραγούδι που είναι και η μήτρα κάθε μεταγενέστερης έμπνευσης (κατά την γνώμη μας), επιλέγεται το μουσικό μας πρόγραμμα», λένε οι ίδιοι.

Οι εμφανίσεις τους ξεκίνησαν το 2010 στο Ρέθυμνο σε νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές. Έχουν πάρει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ και έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε επιλεγμένους χώρους.

Ετοιμάζονται για την πρώτη δισκογραφική τους παρουσία με τη συμμετοχή τους στον δίσκο «Όλα απ την Αρχή» που περιέχει 13 τραγούδια σε στίχους και μουσική του Σάκη
Σακελλαρίδη ,υλικό που θα περιλαμβάνει το απόσταγμα της εμπειρίας τους .H κυκλοφορία αυτής της δουλειάς θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες.

Σάκης Σακελλαρίδης : Μπουζούκι, λαούτο, φωνή
Λευτέρης Τζαγκαράκης :Λύρα, κρουστά,φωνή
Γιάννης Κορίνθιος : κιθάρα,φωνή
Βαγγέλης Ακριβός: κρουστά
Αλεξάνδρα Βεργαδή : φωνή

Είσοδος: 5€