Με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του Πλατανιά μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης, στην επιστροφή του ως αντίπαλος στα Χανιά.
Ο 61χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι αν δεν τον είχε εμπιστευτεί δύο φορές η Χανιώτικη ομάδα τότε αυτός τώρα δεν θα ήταν τεχνικός του \”δικεφάλου\”.
Για το παιχνίδι ανέφερε:

«Ήταν ένα καλό ματς. Μετά από ένα δεκάλεπτο-δεκαπεντάλεπτο καλό για την ομάδα του Πλατανιά, που εμείς εκείνο το διάστημα ξεχαστήκαμε, αλλά επανήλθαμε γρήγορα, στη συνέχεια ήμασταν καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια. Θέλω να ευχηθώ στον προπονητή του Πλατανιά, που είναι αξιόλογος και στα παιδιά, τα περισσότερα από τα οποία είναι δικά μου, καλή συνέχεια. Θα προσεύχομαι γι\’ αυτούς». 

Για την εύκολη νίκη και για το αν υπήρχε πίεση: 

«Τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο, αλλά και τίποτα δύσκολο. Είμαστε μία νέα ομάδα που προσπαθούμε να δέσουμε. Παίρνω πολύ καλά μηνύματα από τα παιδιά. Είπα στα παιδιά χαμηλά τα κεφαλάκια. Αλλάζουμε τον τρόπο συμπεριφοράς, τον τρόπο λειτουργίας και έχουμε πετύχει σε τομείς που χρειαζόταν να αλλάξει η ομάδα. Όσο για την πίεση; Φρίκη»
.

Για την παραγωγικότητα που έβγαλε στα δύο τελευταία ματς ο ΠΑΟΚ και για το αν βοηθήσει η διακοπή για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο:

«Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δημιουργούσε πάλι εντάσεις, είπα λοιπόν στα παιδιά πρέπει να έχουμε 15 μέρες με ηρεμία και ξεκούρασης, γιατί τους έχω κουράσει πολύ. Γι\’ αυτό τους έδωσα και τριήμερο ρεπό. Να πάνε τα παιδιά στις Εθνικές ομάδες, να γυρίσουν, γιατί έρχεται ένα πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα πολύ βαρύ. Είδα την ομάδα του Πλατανιά με τον Ατρόμητο και είπα στα παιδιά ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μία καλή ομάδα και ότι έπρεπε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Εμείς ήμασταν η αιτία που όλες οι ομάδες που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής φαίνονταν μικρές. Δεν τις καταλαβαίνω αυτές τις κριτικές, ότι παίζουμε με μικρές ομάδες, όταν παίζεις εσύ καλά φαίνεται και ο αντίπαλος μικρή ομάδα. Δεν είναι μικρή ομάδα ο Πλατανιάς και θα το δείξει στην πορεία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook